Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
777 doğal yaşama mı gidiyor Mavişehir turu mu yapıyor belli değil girmediği durak yok güzergahı tekrar revize edilmeli, yolcusu da çok az olmasına rağmen procity çalışıyor doruk yada centro daha uygun.
Yolcusu oluyor aslında 777'yi çoğu zaman dolu görüyorum binenler hayvanat bahçesine gidip gelmek için biniyor dediğiniz gibi Mavişehir'i dolaşmasına gerek yok 428 ve diğer hatlar gibi dolaşmadan gidebilir Sasalı'nın küçük bir kısmını dolaşıyor o da olmalı galiba Çiğli Fen Lisesi öğrencileri kullanıyor.

Bu görselin t2 için de atar mısınız ben baktım da bulamadım.
1763731121532.jpeg

Üçkuyular iskele ve fahrettin altay da narlıdere uzatmasından kaynaklı düşüş olmuş

Ekli dosyalar

• 1763731100169.jpeg
    1763731100169.jpeg
    81.4 KB · Görüntüleme: 16
  • 1763731110399.jpeg
    1763731110399.jpeg
    73.6 KB · Görüntüleme: 20
Mavişehir belediyenin öncelikli bölgesi olunca normal gayet
Sadece konut yeri yani iş yeri vs bir şeyler olsa neyse de evi olan dışında o durakları kullanacak olan insan fazla yok. 121 açıldı da neden 802 ve 63 tekrar açılmadı bu da bir soru önceikle bölge diye açılmış herhalde.

Doğru düzgün hiçbir şey yapmayan belediye bunun için boşuna masraf yapmış oldu. OSB içi hatta hiç gerek yoktu Çiğli hastaneye kadar yapılıp da bırakılabilirdi veya ring hat işine girmeden Ataşehir Kavşağı durağını inşa etmeden doğrudan Semra Aksu - Yeni Mahalle - Hastane - İKÇÜ güzergahında giden hat yapılabilirdi. Ataşehir Kavşağı durağı yerine kavşağın diğer tarafına bir durak yapılabilrdi.
fabrika servisleri iptal edilirse o tramvaylar vardiya giriş çıkış saatlerinde dolar

M4 hattındaki Üniversite durağını hepimiz Tarımsal Araştırma sanıyorduk fakat yeni bir üniversite yapılcakmış adıda Menemen Üniveristesi olacakmış.

Ekli dosyalar

• IMG_4221.jpeg
    IMG_4221.jpeg
    347.3 KB · Görüntüleme: 44
Adamlar kaç senedir var olan üniversitelere toplu taşıma getirmek yerine yeni yapılacaklara getiriyorlr
Buca metrosu bitince ana kampüslerden İYTE ,Tınaztepe Üniversitesi ve Bakırçay dışında raylı sistem gitmeyen üniversite kampüsü kalmayacak.

Ege, DEÜ (yakında ve kısmen şu an), Yaşar, Demokrasi (Uzundere kampüsüne Buca metrosunun fuar istasyonu Uzundere yönüne baksa sonradan gelirdi ama orası metro için çok ters), Ekonomi, İKÇÜ hepsine raylı sistem gidiyor.

M4 hattındaki Üniversite durağını hepimiz Tarımsal Araştırma sanıyorduk fakat yeni bir üniversite yapılcakmış adıda Menemen Üniveristesi olacakmış.
Zaten tarımsal araştırmaya istasyon yapılacağı aklımda bir soru işaretiydi. Oraya istasyon yapılsa bile çok az kullanan olur hem de İstiklal istasyonu Manzara durağının yakınına yapılırsa tarımsal araştırma ile arasındaki rakım farkı çok fazla olacağı için bu iki istasyonun yapımı çok zor olur.

çözümü basit fabrika servisleri yasaklansın, tramvay+arka sokağa ve güneye ring otobüs
Bunun doğru bir karar olduğunu düşünmüyorum. Personel servisleri genelde araba kullanacak kişiyi alıyor.

Şu anda 2000.mesajımı yazmaktayım değerli forumdaşlarım birlikte wowturkeyde çok güzel zaman geçirdik İzmir'in ulaşımı ile ilgili neredeyse her şeyi konuştuk eleştirdik öneriler sunduk kimi zaman kızdık kimi zaman güldük ne yazık ki fazla istediğimiz gibi güzel bir değişiklik olmuyor ama inşallah bir gün ulaşımda her şey istediğimiz gibi olur ve İzmir halkı olarak rahat ederiz. @Atabey @kısayolunuzunu @Ayaz @Rekli @umutnecmi @YalinGoztepe35 @erkinalp @enstanya @Kav @Hermes ve diğer İzmirli forumdaşlarım hepinize selam olsun Yaşa İzmir Yaşa Wowturkey 🔥🔥🔥
Tebrik ederim hocam, sizleri 2.5K ve 5K gibi diğer yoltaşlarında da görmeyi bekliyorum. 🥳🥳🥳

Geri