Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır onlar kitlesel özel taşıma (toplu taşıma yolcu seçmez).
Kitlesel özel taşımayı ilk defa sizden duyuyorum. O da toplu taşıma bu da toplu taşıma. Neden insanlar çalıştığı yerin imkanlarından sırf belediyeye daha fazla para gitsin diye vazgeçsinler ki? O zaman kimse o şirkette çalışmaz.

Hem kısayolunuzu’nun dediği gibi araç kullanacak kişiyi alıyor servisler.

Son düzenleme:
Bugün sabah 10.00'da 3.Sanayi kavşağı tıkalıydı Halkapınar yönünde yolun ortasında 515 duruyordu ve yolu kapatmışlardı ne olduğunu anlamadım kaza mı oldu otobüsün önünü göremedim ayrıca 599 da kapılarını açmış kenarda bekliyordu.

Bugün 330'u Bornova Metro peronlarının yanından geçerken gördüm neden böyle güzergah değiştirdi acaba
yukarı çıkışlar yine kapanmış olabilir, duvar inşaatından beridir orada ESHOT otobüsleri sık sık kazaya karışıp arkasından gelenler güzergah dışına çıkmak zorunda kalıyor

Konu sahibi
Yine ilgisiz güvenlik Basmanede. Kadın 8-9 yaşındaki çocuğunu bedavaya soktu güvenlik görmedi umrumda da değil zamanında metro beni almıyordu 6 yaşındayım diye şuna bak güvenliğe söyliycektim tuttum yine kendinş rezillik rezillik sonra ulaşımdan niye kar elde edemiyoruz...

Ekli dosyalar

• IMG_0642.jpeg
    IMG_0642.jpeg
    142.5 KB · Görüntüleme: 15
Geri