eski sinema tek yön olayından sonra818 hattının güzergahı en son ne zaman değişti?
eski sinema tek yön olayından sonra818 hattının güzergahı en son ne zaman değişti?
yok bence sökmezler ama keşke çiğliye bir ton ray döşeyeceklerine Menemenden Çiğli Ataşehire kadar Tramvay yapsalardı.t3e kimse binmiyor diye rayları sökerler mi?
hem oradanda T1 e aktarma yapılabilir Bostanlı İskele hatlarının yoğunluğu biraz azalır en azından Çanakkale Asfaltı Cd. Ve Anadolu Cd. üzerinde yaşayanlar için çok büyük rahatlık olurduyok bence sökmezler ama keşke çiğliye bir ton ray döşeyeceklerine Menemenden Çiğli Ataşehire kadar Tramvay yapsalardı.
çözümü basit fabrika servisleri yasaklansın, tramvay+arka sokağa ve güneye ring otobüst3e kimse binmiyor diye rayları sökerler mi?
2000. Mesajınız Kutlu OlsunŞu anda 2000.mesajımı yazmaktayım değerli forumdaşlarım birlikte wowturkeyde çok güzel zaman geçirdik İzmir'in ulaşımı ile ilgili neredeyse her şeyi konuştuk eleştirdik öneriler sunduk kimi zaman kızdık kimi zaman güldük ne yazık ki fazla istediğimiz gibi güzel bir değişiklik olmuyor ama inşallah bir gün ulaşımda her şey istediğimiz gibi olur ve İzmir halkı olarak rahat ederiz. @Atabey @kısayolunuzunu @Ayaz @Rekli @umutnecmi @YalinGoztepe35 @erkinalp @enstanya @Kav @Hermes ve diğer İzmirli forumdaşlarım hepinize selam olsun Yaşa İzmir Yaşa Wowturkey![]()
Aslında tramvay Katip Çelebi kampüsünün içinden devam ederek Çanakkale Asfaltı - Ulukent - Egekent 2 şeklinde devam ettirilebilirdi. Yollar da gayet uygun Çanakkale Asfaltının yan kısımlarına ray döşenebilir, devamında Ulukent aktarmadan geçecek şekilde 1.Cd-4.Cd boyunca hat devam edip Cansu Sitesine kadar ray döşenebilir zaten yollar geniş trafik sıkıntısı da olmaz tam tramvaylık yollar.yok bence sökmezler ama keşke çiğliye bir ton ray döşeyeceklerine Menemenden Çiğli Ataşehire kadar Tramvay yapsalardı.
bu hat 749+748+848+428+608+810+446+443+123+121 hatlarının birleşimi ile oluşturuldu.Kuzey Bölgesinin 430 unu oluşturdum. Güzergah eleştirilerine açığım yorumlayabilirsiniz.![]()
MetroDreamin' | 530 Menemen Aktarma Merkezi - Mavişehir Aktarma Merkezi
530 Menemen Aktarma Merkezi - Mavişehir Aktarma Merkezi | MetroDreamin' map by Ayazmetrodreamin.com
Aslında tramvay Katip Çelebi kampüsünün içinden devam ederek Çanakkale Asfaltı - Ulukent - Egekent 2 şeklinde devam ettirilebilirdi. Yollar da gayet uygun Çanakkale Asfaltının yan kısımlarına ray döşenebilir, devamında Ulukent aktarmadan geçecek şekilde 1.Cd-4.Cd boyunca hat devam edip Cansu Sitesine kadar ray döşenebilir zaten yollar geniş trafik sıkıntısı da olmaz tam tramvaylık yollar.
Mavişehir yerine bostanlı olabilirbu hat 749+748+848+428+608+810+446+443+123+121 hatlarının birleşimi ile oluşturuldu.
Kuzey Bölgesinin 430 unu oluşturdum. Güzergah eleştirilerine açığım yorumlayabilirsiniz.![]()
MetroDreamin' | 530 Menemen Aktarma Merkezi - Mavişehir Aktarma Merkezi
530 Menemen Aktarma Merkezi - Mavişehir Aktarma Merkezi | MetroDreamin' map by Ayazmetrodreamin.com
Harmandalı'yı da düşündüm ama tramvayın Harmandalı'dan geçmesi zor tek yön gidiş geliş olduğundan ana caddeye tramvay yapılması sorun olabilir. Menemen içinde sanırım tramvaya uygun yer yok belki düz Çanakkale Asfaltından gidebilir onun için de yolun yan kısımları kullanılmalı.evet Egekent2 içi yollar Tramvay hattı için biçilmiş kaftan gibi fakat Koyunderede tramvaya uygun tek yol Sevgi Cd. onunda Çanakkale Asfaltına Kesişimi tam yok.
Koyunderenin Ana Caddesi olan Mustafa Kemal Atatürk Caddesinde bile iki Kent LF zar zor geçiyor maalesef.
Tramway hattı çizmek istiyordum bu fikrinizi ödünç alıcam hata yapabilirim izmirin kuzeyinde değil güneyinde oturan birisiyim çizdiğim zaman atarım. Bakırçaydan konağa hat çiziyorum şu an.evet Egekent2 içi yollar Tramvay hattı için biçilmiş kaftan gibi fakat Koyunderede tramvaya uygun tek yol Sevgi Cd. onunda Çanakkale Asfaltına Kesişimi tam yok.
Koyunderenin Ana Caddesi olan Mustafa Kemal Atatürk Caddesinde bile iki Kent LF zar zor geçiyor maalesef.
Bir sokak gidiş üst veya alt sokaktan dönüş yapılabilcek bir yer var mı?Harmandalı'yı da düşündüm ama tramvayın Harmandalı'dan geçmesi zor tek yön gidiş geliş olduğundan ana caddeye tramvay yapılması sorun olabilir. Menemen içinde sanırım tramvaya uygun yer yok belki düz Çanakkale Asfaltından gidebilir onun için de yolun yan kısımları kullanılmalı.
bostanlı olursa çok uzar diye yapmadım şuan bile parkur süresinin 1 saat 30 dakika civarı olacağı yazıyor. hem yalı mahallesi içinden geçecek bir hat olsun diye Mavişehir Akt. da son durak yaptırdım.10 hatta yardımcı bir hat olmuş.
Mavişehir yerine bostanlı olabilir
Gerek var mıydı bu tramway hattına yapmak için yapılmış bile olabilir. Universitye giden sözde bir tramway bir kere denedim koltuklar bile dolmadı. Çiğli yerine t2 hattını çift set yapıp istasyonları genişletebilirlerdi.t3e kimse binmiyor diye rayları sökerler mi?
MetroDreamin' | İzmir'de Planlanan/Yapılması Gereken Raylı SistemlerTramway hattı çizmek istiyordum bu fikrinizi ödünç alıcam hata yapabilirim izmirin kuzeyinde değil güneyinde oturan birisiyim çizdiğim zaman atarım. Bakırçaydan konağa hat çiziyorum şu an.
tabiki hocam ama unutmayınkiTramway hattı çizmek istiyordum bu fikrinizi ödünç alıcam hata yapabilirim izmirin kuzeyinde değil güneyinde oturan birisiyim çizdiğim zaman atarım. Bakırçaydan konağa hat çiziyorum şu an.
En son bende halkapınar bornova ege universitesi tramayı yaptımMetroDreamin' | İzmir'de Planlanan/Yapılması Gereken Raylı Sistemler
Ben burada öyle bir hat yapmıştım. T3 Egekent 2 uzatması diye ekledim yaptığım zaman kampüs içinden geçirmemiştim tekrar düzenleyeceğim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.