Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yol çalışması olan Balatçık Kahveler durağında 800 durdu ama 128 ve 295 durmadı 800'deydim o durakta indirmez diye düşünüyordum 128'e de binemedim sonra yürüyüp Eski Sinema durağından 428'e orta kapıdan zar zor bindim çakılıydı 2009 procity var.

1762958537511.png

yapılacak istasyonlar ekte ancak istasyon isimleri aşırı basite kaçılmış sanki

menemen - yahşelli ışıklar - yahşelli merkez - emiralem - kırmahalle - ayvacık - il sınırı - akgedik - muradiye
yahşelli ve emiralem büyük bir köy değil 2 istasyon fazla olur şuanki emiralem-menemen otobüsü emiralem-istasyon (ring) olarak çalışsa kır mahalle istasyonuna gerek kalmaz. Yaşhellide olacak olan istasyon ışıklar mahallesine yapılmalı. Işıklardaki istasyondan hem menemen devlet hastanesine hemde yahşelli merkeze gidecek bir ring açılır iş biter.

yahşelli ve emiralem büyük bir köy değil 2 istasyon fazla olur şuanki emiralem-menemen otobüsü emiralem-istasyon (ring) olarak çalışsa kır mahalle istasyonuna gerek kalmaz. Yaşhellide olacak olan istasyon ışıklar mahallesine yapılmalı. Işıklardaki istasyondan hem menemen devlet hastanesine hemde yahşelli merkeze gidecek bir ring açılır iş biter.
Kırmahalle'de Sabahat Akşiray Eğitim Merkezi ve DSİ regülatörleri var, ondan oraya durak önerdim.

Geri