400 ü hangi güzergahtan öncereceksiniz?Şey vardı 511 onu
Şu 228
400
Stadyum Metroya peron yapımı
400 ü hangi güzergahtan öncereceksiniz?Şey vardı 511 onu
Şu 228
400
Stadyum Metroya peron yapımı
En iyisini tartışın büyükşehir iletiliceklere400 ü hangi güzergahtan öncereceksiniz?
şuanlık şıklarımızEn iyisini tartışın büyükşehir iletiliceklere
Ayrıca o başlığa başka İzmire yarar sağlıcak hatları atarsanız sevinirim değerlendirinde sonra
Yapay zeka ile değerlendirdimşuanlık şıklarımız
1) Menemen-Çarşı-Çanakkale Asfaltı Cd.-Anadolu Cd.-Atakent-Bostanlı İskele (428 gibi dümdüz gidecek)
2) Menemen(Çarşıya girmeden)-Çanakkale Asfaltı Cd.- Koyundere kavşağından Çevreyolu-İkçü-Çevreyolu-Atakent-Bostanlı
(Bana en mantıklısı bu gibi geliyor)
3) Menemen (Çarşıya girmeden)-Çanakkale Asfaltı-İKÇÜ-Çevreyolu-Mavişehir Akt.-(yapılacak üst geçitten)Ordu Blv.-Girne Blv.-Karşıyaka İskele veya Bostanlı İskele
4) Menemen-Çarşı-Çanakkale Asfaltı Cd.-Anadolu Cd.-Girne Blv.-Karşıyaka İskele (orijinal 400 böyleydi eskiden)
5) Menemen (Çarşıya girmeden)-Çanakkale Asfaltı Cd.-Anadolu Cd.-Girne Blv.-Bostanlı İskele
(Bunu yapmayacaklarını düşünüyorum çünkü Girne Bulvarındaki Bostanlı hatlarının hiç biri Anadolu Cd tarafından gelmiyor.)
En mantıklısı 2 ama 2 ile birlikte 4 de açılırsa ikisi birlikte iyi iş yapar.şuanlık şıklarımız
1) Menemen-Çarşı-Çanakkale Asfaltı Cd.-Anadolu Cd.-Atakent-Bostanlı İskele (428 gibi dümdüz gidecek)
2) Menemen(Çarşıya girmeden)-Çanakkale Asfaltı Cd.- Koyundere kavşağından Çevreyolu-İkçü-Çevreyolu-Atakent-Bostanlı
3) Menemen (Çarşıya girmeden)-Çanakkale Asfaltı-İKÇÜ-Çevreyolu-Mavişehir Akt.-(yapılacak üst geçitten)Ordu Blv.-Girne Blv.-Karşıyaka İskele veya Bostanlı İskele
4) Menemen-Çarşı-Çanakkale Asfaltı Cd.-Anadolu Cd.-Girne Blv.-Karşıyaka İskele (orijinal 400 böyleydi eskiden)
5) Menemen (Çarşıya girmeden)-Çanakkale Asfaltı Cd.-Anadolu Cd.-Girne Blv.-Bostanlı İskele
(Bunu yapmayacaklarını düşünüyorum çünkü Girne Bulvarındaki Bostanlı hatlarının hiç biri Anadolu Cd tarafından gelmiyor.)
Bunları diyorsanız, Iveco Daily.seferihisar iztasitta calisan dolmusa benziyen iveco eshot araclari hangi model?
www.tasimadunyasi.com
1, ama çarşıya girmeden, Menemen'in çıkışındaki çömlekçilerden kalkarakşuanlık şıklarımız
yeni harita açıp orada çizersen daha iyi olur öbür türlü çok karışık duruyorFahrettin Altay - Naldöken / Halkapınar - Otogar - Kemalpaşa metro hatlarını çizdim bakmak ve eleştiri yapmak isteyen bakabilir.![]()
MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.
İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar. | MetroDreamin' map by Umut necmi Tellimetrodreamin.com
Diğer hatları hatları kapatıp sadece o hatların üstüne tıklasan olmaz mı şu an çok cizicek vaktim yok.yeni harita açıp orada çizersen daha iyi olur öbür türlü çok karışık duruyor
illahaki çizin diye bir şey demedim sadece öneri olarak söyledimDiğer hatları hatları kapatıp sadece o hatların üstüne tıklasan olmaz mı şu an çok cizicek vaktim yok.
10 yıldır var zaten Man en yakın zaman da 15 tane İSUZU alındı o kadarİzmir'de ESHOT Man Lion's City almışlar hayırlı olsun
şuan 4 şeklinde açılıp üst geçit açıldıktan sonra 3 şekline çevrilebilir 2 de çok mantıklı geliyor bana eğer 2.şıktaki hat açılırsa Koyundere-Mavişehir 25 dakikaya düşecek Koyundere-İKÇÜ 10 dakika olurYapay zeka ile değerlendirdim
- En çok yolcu çekecek güzergâh: 3. seçenek (Mavişehir + Girne Blv. + Karşıyaka/Bostanlı) Çünkü Karşıyaka merkez, Mavişehir ve Bostanlı üçgeni İzmir’in en yoğun toplu taşıma talebine sahip.
- En dengeli ve sürdürülebilir yolcu potansiyeli: 2. seçenek (Çevreyolu + İKÇÜ + Bostanlı) Hem hızlı hem de öğrenci/hastane + iskele yolcusunu toplar.
öyle yolcu alamazki hocam elinde sonunda o otobüs menemen izbana ulaşacak.1, ama çarşıya girmeden, Menemen'in çıkışındaki çömlekçilerden kalkarak
3'e gerek yok Ordu Caddesinde trafik yavaş akıyor o şekilde parkur süresi çok uzar 2.seçenekte İKÇÜ'ye gir çık yapmaktansa direkt Çanakkale Asfaltından İKÇÜ'ye gidip oradan çevre yoluna gidebilir en mantıklısı bu şekilde olur mümkünse 2 ile 4 birlikte açılmalı iki hatta da ayrı ayrı ihtiyaç var.şuan 4 şeklinde açılıp üst geçit açıldıktan sonra 3 şekline çevrilebilir 2 de çok mantıklı geliyor bana eğer 2.şıktaki hat açılırsa Koyundere-Mavişehir 25 dakikaya düşecek Koyundere-İKÇÜ 10 dakika olur
Menemen-Mavişehir de 35-40 dakika olur.
2. hattı Koyundereden Çevreyoluna sokma sebebimse Ulukent İzban civarından hem 428 hemde 827 geçiyor
428 Egekent2 izban civarına çok yakın şekilde geçiyor orada yaşayan bir akrabam var 5 dakika yürüyüp 428 e binmenin mantıklı olduğunu söylüyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.