Yol çalışması olan Balatçık Kahveler durağında 800 durdu ama 128 ve 295 durmadı 800'deydim o durakta indirmez diye düşünüyordum 128'e de binemedim sonra yürüyüp Eski Sinema durağından 428'e orta kapıdan zar zor bindim çakılıydı 2009 procity var.
800 durur o mesafeye bağlı ücret alıyo yaYol çalışması olan Balatçık Kahveler durağında 800 durdu ama 128 ve 295 durmadı 800'deydim o durakta indirmez diye düşünüyordum 128'e de binemedim sonra yürüyüp Eski Sinema durağından 428'e orta kapıdan zar zor bindim çakılıydı 2009 procity var.
Hocam Alınmayın ds. İnanmıyorum çünkü Eshot dediğimiz kurum Man almak için o kadar para vermez verirse şaşırırımEvet gerçekten alındılar
Birkaç gün önce durmuyordu zaten duramazdı da yol kapalıydı ama bugün açıktı buna rağmen 128 ve 295 neden durmadı anlamadım yol da tamamlandı otobüsün yanaşıp çıkabileceği durumda.800 durur o mesafeye bağlı ücret alıyo ya
Vardırkaynak var mı?
Hocam gönderin burayaVardır
barbaros ve akm durakları birleşmeli, çok yakınlar.Ekli dosyayı görüntüle 91323
yapılacak istasyonlar ekte ancak istasyon isimleri aşırı basite kaçılmış sanki
Öyle olacak galibaIzmir manisa izban hattinin ismini izman (izmir manisa) yapsalar komik olur
Manisa İzmir arası istasyonlar böyle görünüyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 91323
yapılacak istasyonlar ekte ancak istasyon isimleri aşırı basite kaçılmış sanki
evet habere göre böyle olucakManisa İzmir arası istasyonlar böyle görünüyor mu?
Aslında onu sormadım haritada sadece Manisa içi istasyonlar görünüyor Menemen - Manisa arası istasyonların haritası var mı diye sordum.evet habere göre böyle olucak
menemen - emiralem - ayvacık şeklinde olur büyük ihtimalleAslında onu sormadım haritada sadece Manisa içi istasyonlar görünüyor Menemen - Manisa arası istasyonların haritası var mı diye sordum.
menemen - yahşelli ışıklar - yahşelli merkez - emiralem - kırmahalle - ayvacık - il sınırı - akgedik - muradiyemenemen - emiralem - ayvacık şeklinde olur büyük ihtimalle
yahşelli ( menemen dh ),emiralem,ayvacık,akgedik,muradiye gibi gitmelimenemen - emiralem - ayvacık şeklinde olur büyük ihtimalle
yahşelli ve emiralem büyük bir köy değil 2 istasyon fazla olur şuanki emiralem-menemen otobüsü emiralem-istasyon (ring) olarak çalışsa kır mahalle istasyonuna gerek kalmaz. Yaşhellide olacak olan istasyon ışıklar mahallesine yapılmalı. Işıklardaki istasyondan hem menemen devlet hastanesine hemde yahşelli merkeze gidecek bir ring açılır iş biter.menemen - yahşelli ışıklar - yahşelli merkez - emiralem - kırmahalle - ayvacık - il sınırı - akgedik - muradiye
Kırmahalle'de Sabahat Akşiray Eğitim Merkezi ve DSİ regülatörleri var, ondan oraya durak önerdim.yahşelli ve emiralem büyük bir köy değil 2 istasyon fazla olur şuanki emiralem-menemen otobüsü emiralem-istasyon (ring) olarak çalışsa kır mahalle istasyonuna gerek kalmaz. Yaşhellide olacak olan istasyon ışıklar mahallesine yapılmalı. Işıklardaki istasyondan hem menemen devlet hastanesine hemde yahşelli merkeze gidecek bir ring açılır iş biter.
horozköy ve barbaros daha yakın ona bakılırsabarbaros ve akm durakları birleşmeli, çok yakınlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.