Eshot man hayırlı olsun
kaynak var mı?Eshot man hayırlı olsun
Batçığa girmediği sürece uygun.Ordu Bulvarı körüklü otobüs geçişine uygun mu ?
evet 4 olması lazım ama sanki güzergahı değişmesi lazım gibi geliyor bana.3'e gerek yok Ordu Caddesinde trafik yavaş akıyor o şekilde parkur süresi çok uzar 2.seçenekte İKÇÜ'ye gir çık yapmaktansa direkt Çanakkale Asfaltından İKÇÜ'ye gidip oradan çevre yoluna gidebilir en mantıklısı bu şekilde olur mümkünse 2 ile 4 birlikte açılmalı iki hatta da ayrı ayrı ihtiyaç var.
Direkt Seyrekköy Cd-Karaağaç yolundan gitse sonra tuzçullu,Süzbeyli,Sasalı,Hayvanat Bahçesi,Kaklıç olarak gitse?Menemen Sasalı hatti boylede olabilir menemenden direkt seyrek e hat yok ama yollar otobus icin kullanilmaz olabilir anca midibusler
Ekli dosyayı görüntüle 91235
Karşıyaka izbana uğrayacak şekilde Girne Bulvarından Atatürk Bulvarı - Bahriye Üçok Bulvarı - Latife Hanım Sokak güzergahında gitmeli sonra tekrar Girne'ye çıkmalı ama Latife Hanım sokağının düzenlenmesi gerek oradan otobüs geçişi zor olur. Oraya düzenleme yapılsa sadece 400 değil 135,136 gibi bütün Karşıyaka iskele hatları o güzergahtan gidebilir.evet 4 olması lazım ama sanki güzergahı değişmesi lazım gibi geliyor bana.
Hahahahhhahhhhhhahhahh bunun alınma ihtimali %000000.1 falan alsınlar gerçekten şaşırırımİzmir'de ESHOT Man Lion's City almışlar hayırlı olsun
Vallaha 3 çok güzel geliyor 2nin yolcusu o kadar çok olmaz diye düşünmekteyimEn mantıklısı 2 ama 2 ile birlikte 4 de açılırsa ikisi birlikte iyi iş yapar.
Bugün 963 ile Alsancak’a giderken limanın içinde Man’lar gördüm ama önü kırmızı yanları da beyazdı. Fabrika Ankara’da olsa da ihracatı İzmir’den yapıyor olabilirler diye düşündüm. O araçların Eshot’a ait olduğunu sanmıyorum. Tabii rengi mavi olsa işin rengi değişirdi.
Menemen-Seydinnasrullah-Ahıhıdır-Hıdırtepe-Kanalboyu-Sasalı Siteler-Sasalı Merkez-Sasalı Sanayi-Süzbeyli diye gidiverir.Menemen Sasalı hatti boylede olabilir menemenden direkt seyrek e hat yok ama yollar otobus icin kullanilmaz olabilir anca midibusler
2 nin yolcusu olur 428 kullananlar da bu hattı kullanabilir 3'ün parkuru gereksiz uzun olurVallaha 3 çok güzel geliyor 2nin yolcusu o kadar çok olmaz diye düşünmekteyim
Zaten orada olay Yenifoça, Aliağa, Bergama, Dikili, Kınık'tan İzmir'e gelen otobüs hatlarını otoyola almak. Öyle olunca Koyundere'den Menemen'in çıkışına bir otobüs hattı olması icap ediyor.öyle yolcu alamazki hocam elinde sonunda o otobüs menemen izbana ulaşacak.
Alt geçit yapılırken bile insanlar sinirliydi otobüsler pazara gitmiyor diye
Evet gerçekten alındılarHahahahhhahhhhhhahhahh bunun alınma ihtimali %000000.1 falan alsınlar gerçekten şaşırırım
kaynak var mı?Evet gerçekten alındılar
koyundere ve asarlik duragini yapsinlar manisaya sonra bakarlar
O değil de daha katip çelebi durağı bile yapılmadı.koyundere ve asarlik duragini yapsinlar manisaya sonra bakarlar![]()
gürçeşmede yapılmadıO değil de daha katip çelebi durağı bile yapılmadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.