Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün 963 ile Alsancak’a giderken limanın içinde Man’lar gördüm ama önü kırmızı yanları da beyazdı. Fabrika Ankara’da olsa da ihracatı İzmir’den yapıyor olabilirler diye düşündüm. O araçların Eshot’a ait olduğunu sanmıyorum. Tabii rengi mavi olsa işin rengi değişirdi.

3'e gerek yok Ordu Caddesinde trafik yavaş akıyor o şekilde parkur süresi çok uzar 2.seçenekte İKÇÜ'ye gir çık yapmaktansa direkt Çanakkale Asfaltından İKÇÜ'ye gidip oradan çevre yoluna gidebilir en mantıklısı bu şekilde olur mümkünse 2 ile 4 birlikte açılmalı iki hatta da ayrı ayrı ihtiyaç var.
evet 4 olması lazım ama sanki güzergahı değişmesi lazım gibi geliyor bana.

evet 4 olması lazım ama sanki güzergahı değişmesi lazım gibi geliyor bana.
Karşıyaka izbana uğrayacak şekilde Girne Bulvarından Atatürk Bulvarı - Bahriye Üçok Bulvarı - Latife Hanım Sokak güzergahında gitmeli sonra tekrar Girne'ye çıkmalı ama Latife Hanım sokağının düzenlenmesi gerek oradan otobüs geçişi zor olur. Oraya düzenleme yapılsa sadece 400 değil 135,136 gibi bütün Karşıyaka iskele hatları o güzergahtan gidebilir.

Konu sahibi
öyle yolcu alamazki hocam elinde sonunda o otobüs menemen izbana ulaşacak.
Alt geçit yapılırken bile insanlar sinirliydi otobüsler pazara gitmiyor diye
Zaten orada olay Yenifoça, Aliağa, Bergama, Dikili, Kınık'tan İzmir'e gelen otobüs hatlarını otoyola almak. Öyle olunca Koyundere'den Menemen'in çıkışına bir otobüs hattı olması icap ediyor.

Geri