Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef ve İzmir'de tek Menemen böyle diğer ilçeler ya merkezde ya da merkez dışı kabul ediliyor Menemen ikisi arasında kaldı.
Belediyenin amacı fazla masrafa girmeden menemen dolmuşlarını ekarte etmekti. Ama az araç alınınca da seferler yetmiyor.

800’ün seferleri daha da artmalı ve 7/24 çalışmalı. Keza Iskele’den de Menemen’e hat lazım.

Belediyenin amacı fazla masrafa girmeden menemen dolmuşlarını ekarte etmekti. Ama az araç alınınca da seferler yetmiyor.

800’ün seferleri daha da artmalı ve 7/24 çalışmalı. Keza Iskele’den de Menemen’e hat lazım.
ayrıca menemenden ve çiğliden başlayıp 2010lu zamanlardaki gibi şehrin içini dolaşan absürt uzun hatlar açılmalı

Belediye Menemen'i çevrekent statüsünden çıkarmadığı sürece hayır.

İşin komik yani Menderes ve Güzelbahçe'nin de tanım olarak Çevrekent olması :D
Evet işte aynı kategorideler ama Güzelbahçe'nin 321'i, Menderes'in 508'i A tarifesinde çalışırken 800 A'da çalışmıyor Menemen'e haksızlık yapılıyor zaten izban ve 800 dışında alternatifi yok Çanakkale asfaltına uzak yerde otuyorsan ayrı ayrı 2 vesait bileti ödemek zorunda kalıyorsun.

Gerçekten Karşıyaka veya Bostanlı İskeleden Menemene gelecek bir hat lazım bugün 18.05 428 ine bindim 18.59 da Ulukent Aktarmada inip depar ata ata 848 e yetiştim 19.35 de evimde oldum bu gerçekten çok fazla bir süre ve neden 1-2 dakika erken kalkmıyorda ben koşmak zorunda kalıyorum zaten 748 gitti bile ben koşarken

Geri