Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M1 başlığına yazmıştım. Bir aydır F.Altay-Kaymakamlık arası kusursuz çekiyor. Türk Telekom o yukarıdaki bazlardan koymadı. Her istasyona giriş alanına büyük baz istasyonlarından koydular. İstasyon girişinde bile metro çekmiyordu. Özellikle Şehitlikten qr kod kullanarak biniyordum. Diğerlerinde giriş derin diye çekmiyordu. Artık çekiyor. Tabi karttan çok qr kod kullanır oldum. Ama İzbanda henüz qr kod denemedim. İade falan umarım düzgün oluyordur. :) İzbanda Cumaovası-Tekeli-Develi-Kuşçuburun istasyonları biraz ıssız yerde kaldığı için bazen oralarda bile telefon çekmiyor. :D

Bir aralar 675 ve 975 e körüklü eshot vermişlerdi menemene de veremezler mi ? İztaşıtı denetleyen ESHOT zaten eshotun müdahale etme hakkı yok mu 812 e eshot giriyor universite için 800 e de isteseler verirler . Acaba zaten sürekli 800 geçiyor diyip karışmak istemiyor da olabilir araç verip boşuna mazot tüketmemiş olur.
Eshot garajı yakın ve İnciraltı bölgesinde metrodan sonra otobüsler azaldığı için pik saatlerde İztaşıta Eshot destek verebiliyor. Ancak Menemen bölgesine Çiğli ve Soğukkuyu garajı uzak olduğu için anca Bakırçay Üniversitesi,Sasalı Fen ve Villakentteki liseye kısıtlı şekilde destek olabiliyor. Zaten Bergama-Dikili otobüslerine bile Eshot Karşıyakadan zor yetişiyor. Menemeni katıp iyice zorlamayın. :D

M1 başlığına yazmıştım. Bir aydır F.Altay-Kaymakamlık arası kusursuz çekiyor. Türk Telekom o yukarıdaki bazlardan koymadı. Her istasyona giriş alanına büyük baz istasyonlarından koydular. İstasyon girişinde bile metro çekmiyordu. Özellikle Şehitlikten qr kod kullanarak biniyordum. Diğerlerinde giriş derin diye çekmiyordu. Artık çekiyor. Tabi karttan çok qr kod kullanır oldum. Ama İzbanda henüz qr kod denemedim. İade falan umarım düzgün oluyordur. :) İzbanda Cumaovası-Tekeli-Develi-Kuşçuburun istasyonları biraz ıssız yerde kaldığı için bazen oralarda bile telefon çekmiyor. :D
İzbanda qr ile iade düzgün oluyor ben denemiştim sorun olmadı ama Halkapınar'da metrodan izbana geçiş turnikelerinde qr kod okutamıyordum güneş çok vurduğundan olmuyordu bu yüzden arkadaki merdivenlerden çıkıp oradan izbana geçmek zorunda kalmıştım.

ÖHO ya asla B ve D tarifesi verilmeyeceğini düşünüyorum. Gümüşpaladan neden çekilsinler ?
İztaşıtın Menemenden çekilip ESHOT’un tekrar Menemene girmesi lazım. 800 o zaman eklemli çalışabilir. İztaşıt kolaylık değil zorluk getiriyor.
602 numarada D tarifesi mevcut durumdan daha pahalı :)

ÖHO ya asla B ve D tarifesi verilmeyeceğini düşünüyorum. Gümüşpaladan neden çekilsinler ?
İztaşıtın Menemenden çekilip ESHOT’un tekrar Menemene girmesi lazım. 800 o zaman eklemli çalışabilir. İztaşıt kolaylık değil zorluk getiriyor.
Şu an ÖHO'da zaten bir sürü B tarifeli hat var. C tarifesine dönseler arka kapıları olmayan minibüslerde bu kez şoförün her seferinde beş haneli durak no girmesi gerekir binişler inanılmaz uzar.

Güzelyalı ortaokulun önünde Torbalı belediyesine bir adet belde ve maviye boyanmış bir procity gördüm. Procitynin plakası 35 vr 225 idi

Son düzenleme:
İzmirimkartda talimatlı otomatik yükleme özelliği 2-3 gündür sorunluymuş. Bakiye yetersizliği olunca 153 ü aradım. Hıc olmazsa sms ile bilgilendirselerdi.

Geri
Üst Alt