Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
https://leafletjs.com/ bu sitede 2.çevreyolunun güzergahı gösterilmiş güzergaha göre gazi mahallesinde bazı evler yıkılacak gibi görünüyor
@Ayaz hocamızın attığı haritada Buca metrosu da tam güzergahıyla gösterilmiş. Çamlıkule'den sonra sadece Gediz ve Fuar İzmir istasyonları görünüyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250904_215443_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250904_215443_Samsung Internet.jpg
    278 KB · Görüntüleme: 12
Ben hiç düşünemiyorum, hele ben 128'i full Akia diye biliyordum
K tarifesi hatlara iade cihazı olan otobüslerde verilebiliyor sadece iade cihazı olmayan otobüs verilecek gibi bir kural yok yani 128,748,749,848 gibi solo çalışabilen hatlara Otokar Kent LF ler de veriliyor

K tarifesi hatlara iade cihazı olan otobüslerde verilebiliyor sadece iade cihazı olmayan otobüs verilecek gibi bir kural yok yani 128,748,749,848 gibi solo çalışabilen hatlara Otokar Kent LF ler de veriliyor
Seferihisar ISUZU'larını bölgenizde ister miydiniz peki

@Ayaz hocamızın attığı haritada Buca metrosu da tam güzergahıyla gösterilmiş. Çamlıkule'den sonra sadece Gediz ve Fuar İzmir istasyonları görünüyor.
Baktığınız site harita bilgisini Open Street Maps'ten alıyor. Direkt oradan bakabilirsiniz.

Fakat o haritaya çok güvenmeyin, açık uçlu olduğu için bazen bilgiler yanlış alınabiliyor.

Seferihisar ISUZU'larını bölgenizde ister miydiniz peki
o otobüsler 648,658,698,756,757,850,657,868,747
hatları için kullanılabilir bence iyi olurdu
özellikle 658,648,698,850,657 hatları için çok iyi olurdu ama daha önce hiç binmedim ISUZU Eshot Veya İztaşıt otobüslerine yani rahatlarmı iyi gidiyorlarmı yokuş güçleri nasıl bilmiyorum

bugün 128,748,749 da otokar sultan vardı iş çıkış saatinde nasıl bir kalabalık oluştuğunu düşünemiyorum bile
128'de çok sultan görmeye başladım önceden nadir giriyordu niye böyle yapıyorlar saçmalık, neyse ki 749'ta sultanlar azaldı iztaşıtın ilk zamanlarında solo otobüs çok az giriyordu hep sultanlarla okul çıkış saatlerinde eziyet oluyordu.

Geri
Üst Alt