Karşıyakada işim yok 330a vermezler herhalde
Benim de yok Çakalburnu'na vermezler herhaldeKarşıyakada işim yok 330a vermezler herhalde
@Ayaz hocamızın attığı haritada Buca metrosu da tam güzergahıyla gösterilmiş. Çamlıkule'den sonra sadece Gediz ve Fuar İzmir istasyonları görünüyor.https://leafletjs.com/ bu sitede 2.çevreyolunun güzergahı gösterilmiş güzergaha göre gazi mahallesinde bazı evler yıkılacak gibi görünüyor
evet bu haritayı gayet iyi ve doğru düzenliyorlar ayrıca çok net yapmışlar haritayı.@Ayaz hocamızın attığı haritada Buca metrosu da tam güzergahıyla gösterilmiş. Çamlıkule'den sonra sadece Gediz ve Fuar İzmir istasyonları görünüyor.
bugün 128,748,749 da otokar sultan vardı iş çıkış saatinde nasıl bir kalabalık oluştuğunu düşünemiyorum bile
K tarifesi hatlara iade cihazı olan otobüslerde verilebiliyor sadece iade cihazı olmayan otobüs verilecek gibi bir kural yok yani 128,748,749,848 gibi solo çalışabilen hatlara Otokar Kent LF ler de veriliyorBen hiç düşünemiyorum, hele ben 128'i full Akia diye biliyordum
Seferihisar ISUZU'larını bölgenizde ister miydiniz pekiK tarifesi hatlara iade cihazı olan otobüslerde verilebiliyor sadece iade cihazı olmayan otobüs verilecek gibi bir kural yok yani 128,748,749,848 gibi solo çalışabilen hatlara Otokar Kent LF ler de veriliyor
Arkadaslar Onat tünelinin tam açılış tarihi belirlendi mi, yani ben arada bir bakıyorum ama Otogar kısmından durum nasıl?Buca/Mehtap Mahallesi
Baktığınız site harita bilgisini Open Street Maps'ten alıyor. Direkt oradan bakabilirsiniz.@Ayaz hocamızın attığı haritada Buca metrosu da tam güzergahıyla gösterilmiş. Çamlıkule'den sonra sadece Gediz ve Fuar İzmir istasyonları görünüyor.
o otobüsler 648,658,698,756,757,850,657,868,747Seferihisar ISUZU'larını bölgenizde ister miydiniz peki
evet zaten sitede yazıyor açık kaynak bir harita olduğuBaktığınız site harita bilgisini Open Street Maps'ten alıyor. Direkt oradan bakabilirsiniz.
Fakat o haritaya çok güvenmeyin, açık uçlu olduğu için bazen bilgiler yanlış alınabiliyor.
128'de çok sultan görmeye başladım önceden nadir giriyordu niye böyle yapıyorlar saçmalık, neyse ki 749'ta sultanlar azaldı iztaşıtın ilk zamanlarında solo otobüs çok az giriyordu hep sultanlarla okul çıkış saatlerinde eziyet oluyordu.bugün 128,748,749 da otokar sultan vardı iş çıkış saatinde nasıl bir kalabalık oluştuğunu düşünemiyorum bile
Bu eshot instagram fotoğrafçı sayfaları niye hep birbirileriyle yorumlarda kavga edip duruyorlar
Ama anne kim orada
Kavga etmelerine sebep veren şeyAma anne kim orada
Kitle olabilirAma anne kim orada
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.