746'da çoğunlukla Temsa mı çalışıyor
ben bindiğimde kent vardı746'da çoğunlukla Temsa mı çalışıyor
Hiç binmedim denk gelmedim ama Centro olması lazım.@dragi35 850 hattına midibüs ve minibüs çalışıyor değil mi? CMG plakalı bir araç vardı Centro galiba
Keşke alsalar ama almazlar bence solo alırlar gene eshot dışında körüklü alan olmasını isterdik 800 e düzenleme yapılıp bazı seferler körüklü olurdu güzergahı değişirdi biraz ama iyi olurdu Menemen aktarma dar bir yer çünkü
Böylece hem Menemen Bostanlı/Karşıyaka gelir hem de 800'e körüklü alternatif açılırBu hattın Karşıyaka Sahil yolundan gitmesi sağlanabilir bi ihtimal
801 beydağ kiraz hattı 400 olarak yada 600 olarak açılabilir veya 602 yi ayarlayacaksın bu şekilde öyle de olabilir800 güzergahını değiştirmek yerine mesela 801 adı altında Menemen'den direkt düz Çanakkale Asfaltı yapan hat olsa ona körüklü verilse olmaz mı?
Bu hattın Karşıyaka Sahil yolundan gitmesi sağlanabilir bi ihtimal
Bende diyorum bu numara tanıdık geliyor.801 beydağ kiraz hattı 400 olarak yada 600 olarak açılabilir veya 602 yi ayarlayacaksın bu şekilde öyle de olabilir
Ben bugün meşgulüm maalesefBugün 575 hattına biniyorum,şansa mavi isuzu çıkar umarım,
17.15 seferi
@blockytg mümkünse o da gelebilir
Evleri yıkmazlar yolu biraz daha tokilerin üstünden geçirebilirler.https://leafletjs.com/ bu sitede 2.çevreyolunun güzergahı gösterilmiş güzergaha göre gazi mahallesinde bazı evler yıkılacak gibi görünüyor
Evleri yıkmazlar yolu biraz daha tokilerin üstünden geçirebilirler.
hocam tokilerden bahsetmiyorum yıkılacak dediğim aşağıdaki fotoğrafta en tepedeki evler yani 7115sk.Evleri yıkmazlar yolu biraz daha tokilerin üstünden geçirebilirler.
hangi tokiler hocam ahıska tokilermi evka 5 tokiler miBildiğim kadarıyla Evka4 te tünel, Laka civarında Viyadük sonra Tokileri geçene dek yine tünel olacak.
Anladım ben harita üzerinde orayı ahıska tokilerle karıştırdım.hocam tokilerden bahsetmiyorum yıkılacak dediğim aşağıdaki fotoğrafta en tepedeki evler yani 7115sk.
anladım önemli değil hocamAnladım ben harita üzerinde orayı ahıska tokilerle karıştırdım.
Yokuş çıkışı o kadar da kötü değil aslında Solaris bile Otokardan daha zor yokuşu çıkıyor.Aaa hocam siz bilmiyorsunuz ki bunlar kazıklandıüığımız körüğü gacırdayan koltuk düzeni saçma olan Teknolojiden yoksun Ve yokuş zar zor çıkan ford ecotorq motora sahipler zaten böyle bir foto wn erken 2038 yılında görülür
Hocam bu 2021 Otokarlar ANLATILMAZ YAŞANIR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.