Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cesme seyahat hqt acmayin diye eshota para veriyor olmasin.
Birde Cesmedeki eshot hatlari sanirim baya is yapiyormus? Dogru mu
Çeşme seyahat çok pahalı diye 760'ın artık çakılı olduğunu duymaya başladım. Birkaç hafta önce Çeşme'ye gittim 760'ta koltukların hepsi doluydu ayakta da yaklaşık 10 15 kişi vardı, bana böyle denk geldi. Solo 2024 Otokar Kent'te böyleydi.

Çeşme seyahat çok pahalı diye 760'ın artık çakılı olduğunu duymaya başladım. Birkaç hafta önce Çeşme'ye gittim 760'ta koltukların hepsi doluydu ayakta da yaklaşık 10 15 kişi vardı, bana böyle denk geldi. Solo 2024 Otokar Kent'te böyleydi.
Yazın çakılı olması normal insanlar tatile gidiyor ve daha yoğun oluyor

760'ın seferleri de yetersiz. Saatte bir kalkıyor ve Urla'dan son seferi 21.00, Çeşme'den son seferi 20.30. Bu seferlerin 00.00'e kadar uzatılması gerekiyor.

Konu sahibi
Cesmeye eshotla gitmek eziyet biz şikayet ediyoz menemeni falanda bir cok ilce ve koyun ulasimi cok zor ve kotu durumda

760'ın seferleri de yetersiz. Saatte bir kalkıyor ve Urla'dan son seferi 21.00, Çeşme'den son seferi 20.30. Bu seferlerin 00.00'e kadar uzatılması gerekiyor.
760'ı kaderi belli, Çeşme Seyahat'e rakip olacak ama ezilecek

Çeşme mesafe olarak uzak bir yer 00.00 son sefer olmaz ama belki 22 olabilir yol bayağı sürüyor sanırım

Eshot'un dönemlik T(uristik) tarifede hat açması gerekiyor artık. Fiyatı yüksek olsun ama tek araç gidilebilsin.
Bu hatların da kısmi express olması lazım. Sadece önemli aktarma yerlerinde durmak gibi.

Şimdiki konudan bağımsız, İzmir içersinde güzergahı rahat sakin ve manzaralı (genel olarak) bir hat var mı?

İstanbulda 48D var hem yolcusu nezih, güzergahı orman yolu, trafik derdi yok.
664 diyebilirim

Eskifoça-Yenifoça

Bir de 640 Sığacık-Seferihisar

Geri
Üst Alt