O iş zor ama Eshot mantığıyla 760 + 684 birleşimi eski yoldan Narlıdere Kaymakamlığa giden bir hat açılabilir.Cesme seyahet iztasita gecip sehir ici otobus alsin f.altaya gitsi
Çeşme seyahat: hemen efendimCesme seyahet iztasita gecip sehir ici otobus alsin f.altaya gitsi
Çeşme seyahat çok pahalı diye 760'ın artık çakılı olduğunu duymaya başladım. Birkaç hafta önce Çeşme'ye gittim 760'ta koltukların hepsi doluydu ayakta da yaklaşık 10 15 kişi vardı, bana böyle denk geldi. Solo 2024 Otokar Kent'te böyleydi.Cesme seyahat hqt acmayin diye eshota para veriyor olmasin.
Birde Cesmedeki eshot hatlari sanirim baya is yapiyormus? Dogru mu
Yazın çakılı olması normal insanlar tatile gidiyor ve daha yoğun oluyorÇeşme seyahat çok pahalı diye 760'ın artık çakılı olduğunu duymaya başladım. Birkaç hafta önce Çeşme'ye gittim 760'ta koltukların hepsi doluydu ayakta da yaklaşık 10 15 kişi vardı, bana böyle denk geldi. Solo 2024 Otokar Kent'te böyleydi.
760'ı kaderi belli, Çeşme Seyahat'e rakip olacak ama ezilecek760'ın seferleri de yetersiz. Saatte bir kalkıyor ve Urla'dan son seferi 21.00, Çeşme'den son seferi 20.30. Bu seferlerin 00.00'e kadar uzatılması gerekiyor.
Evden Alaçatı'ya gitmem bu şekilde 4 saate yakın sürdü ve 5 vesait. 128 + izban + m1 + 684 + 760Cesmeye eshotla gitmek eziyet biz şikayet ediyoz menemeni falanda bir cok ilce ve koyun ulasimi cok zor ve kotu durumda
Otobandan mi gidiyor o hat yoksa eski yoldan miEvden Alaçatı'ya gitmem bu şekilde 4 saate yakın sürdü.
Eski yol, Otobanda gişe kullanamıyorlarOtobandan mi gidiyor o hat yoksa eski yoldan mi
O yol da amma bozuktu o zamanlar citroen yada clio vardi ne sarsildik be ama milas-Didim yolu kadar kotu degildiEski yol, Otobanda gişe kullanamıyorlar
Orasi izban olmadan once nasildi acaba muhtemelen baya hat varmistir
Dogru o zamanlar tcdd varmis
Eshot'un dönemlik T(uristik) tarifede hat açması gerekiyor artık. Fiyatı yüksek olsun ama tek araç gidilebilsin.Çeşme seyahat çok pahalı diye 760'ın artık çakılı olduğunu duymaya başladım. Birkaç hafta önce Çeşme'ye gittim 760'ta koltukların hepsi doluydu ayakta da yaklaşık 10 15 kişi vardı, bana böyle denk geldi. Solo 2024 Otokar Kent'te böyleydi.
664 diyebilirimŞimdiki konudan bağımsız, İzmir içersinde güzergahı rahat sakin ve manzaralı (genel olarak) bir hat var mı?
İstanbulda 48D var hem yolcusu nezih, güzergahı orman yolu, trafik derdi yok.
Ha pardon siz "İçerisinde"demissini, görmedim onu,664 diyebilirim
Eskifoça-Yenifoça
Bir de 640 Sığacık-Seferihisar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.