Gün bitti zaten697 ile beydağya gitcem ordan 801 le kiraza 803 le ödemişe 795 le ödemişden torbalıya gidecem
Gün bitti zaten697 ile beydağya gitcem ordan 801 le kiraza 803 le ödemişe 795 le ödemişden torbalıya gidecem
Torbalı-Ödemiş'in 75dk sürdüğünü düşünürsek gayet iyi bencedün 697 yi eshot uygulamasından takip ettim 2,5 - 3 saatte otogardan beydağya gitti
Kalkınca otur@Atabey 697 bindim ama öne oturamadım teyze kaptı
697 benim için en sevmediğim hatlardan biri maalesef@Atabey 697 bindim ama öne oturamadım teyze kaptı
İztaşıt güzel801 geldi ve buda ilk defa karsan markalı atak modeli eshota binmiş olcam![]()
bu arada ben iztaşıtada eshot diyorum alışkanlık olmuşİztaşıt güzel![]()
Abi ben o modelleri anca orada yakalarım dimibu arada ben iztaşıtada eshot diyorum alışkanlık olmuş![]()
Maliyeciler mah çınartepe ismetpaşa güzel karışımAbi ben o modelleri anca orada yakalarım dimi
Tüm modeller serisini yapamayacağım
Bu arada yarın 575-42-39 düşünüyorum
Nezihiz nezih, aslında hepsine son durağına gitmeyecegimMaliyeciler mah çınartepe ismetpaşa güzel karışım
Nezihiz nezih, aslında hepsine son durağına gitmeyecegim
575 Üçyol-Hasan Tahsin arası,
Sonra 19 Belediye Sarayı'na,
39 ile Kasap veya Mavi Köşe durağına
838 ile Şirinyer Aktarma
441 ile çınartepe
42 ile Gümrük ve geri dönüş
Hiç binmedim ve görmedim, nasıl bir araç acaba merak ettim.801 geldi ve buda ilk defa karsan markalı atak modeli eshota binmiş olcam![]()
BEYDAĞA ziyaret zamanı gelmiş bayındırdq in gene görürsün sıkıntı yokHiç binmedim ve görmedim, nasıl bir araç acaba merak ettim.
Hocam Menemen'i Tuzla gibi düşünün. Şehir içinde ama şehir içinde değilizmirde çeşme dışında pek bulunmadım eshotun işleyişini de bilmiyorum ama menemen'e hat açmaları bana nedense ütopik geliyor
Silivri daha uygun bu tanımaHocam Menemen'i Tuzla gibi düşünün. Şehir içinde ama şehir içinde değil
Menderes de bu tanıma uygun ama oradan Konak'a hat var Menemen'den Konak'a hat yok.Hocam Menemen'i Tuzla gibi düşünün. Şehir içinde ama şehir içinde değil
BuldumMenderes de bu tanıma uygun ama oradan Konak'a hat var Menemen'den Konak'a hat yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.