Bu araçlar sakaryaya gelmişti demi?Güncel versiyonu böyledir :
Hani bozankaya disinda gelirse isyan ederdin sana ceza Adatepenin en bakimlilarini baska garaja dagitip mersinlimin en kotu araclarini vericezGelsin gelsin
E-Kent sadece Avrupada diye biliyorumBu araçlar sakaryaya gelmişti demi?
Keşke ama ben geçen sene araç alınacak diye 100 elektrikli görmüştüm ama tabi bütçe olmadığı için daha herhangi bir girişim olmadıGayet şık duruyor. Bunlardan 50 tane alınsa 5 garaja 10 araba olarak bölsünler.
Veer, Çakalburnu garaj besiyor benim oğlanlarıHani bozankaya disinda gelirse isyan ederdin sana ceza Adatepenin en bakimlilarini baska garaja dagitip mersinlimin en kotu araclarini vericez
Yaşlılar 60 yaş tarifesiyle yola devam, 60 yaş ücreti ne kadarsa 65 yaş üstü de o kadarYaslilari 10 Tl yapilirsa %80 kar elde edilir![]()
Ben bu arada dolmuşlarla ilgili risk yorumlarınıza katılmıyorum. Bursada dolmuşlar büyükşehir belediyesi ile birleşti. Sadece kendi hatlarına yeni midibüsler alındı. Burulaşın hatlarında bir değişiklik olmadı mesela. Yani Eshotu çok etkilemez. Ancak özellikle Karşıyaka-Bornova yolcuları dolmuş konusunda daha rahat olucak. Karşıyaka izbandan dolmuşlara geçiş daha rahat olur. Karabağlar ve Bucadaki çoğu dolmuş içinde geçerli.:
Teknik Analiz: “ESHOT’a Yük, Minibüse Destek”
Riskli Maddeler:
- Araç Alım Desteği: Belediye, minibüsçüye yeni araç için kredi veya hibrit destek sunarsa, ESHOT’un filosu yaşlanırken minibüsler yenilenmiş olur.
- ESHOT’un Gelir Azalması: Kartlı sistemle yolcu minibüse kayar, ESHOT’un bilet geliri düşer ama altyapı yükü (kart sistemi, denetim, bakım) ESHOT’ta kalır.
- Rekabet Eşitsizliği: ESHOT’un şoförü maaşlı, minibüsçü bireysel kazanç peşinde. Aynı sistemde farklı motivasyonlar, hizmet kalitesini etkiler.
Diyelim benceGediz ve adatepe > diğerleri diyelim mi?
Sultanlar torablı garaj değil mi zatenBu arada Torbali garaji araclarina binen var mi?
Eğer onlar sayılmıyorsa haftaya Ayrancılar'a gideceğim denerimSultanlar torablı garaj değil mi zaten
Koruklu otokarlari varSultanlar torablı garaj değil mi zaten
712 hattında denk gelirim umarımKoruklu otokarlari var
Tire hattinda gormustum712 hattında denk gelirim umarım
ama çoğunlukla mercedes ve solo araçlar giriyor otokarlar 701 hattındaydı en son
Torbalı - Gediz ikisi aynı mavi etiket.Sultanlar torablı garaj değil mi zaten
Neyse ben 701'de yakalarsam çekerimTorbalı - Gediz ikisi aynı mavi etiket.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.