Bu araçlar sakaryaya gelmişti demi?Güncel versiyonu böyledir :
Hani bozankaya disinda gelirse isyan ederdin sana ceza Adatepenin en bakimlilarini baska garaja dagitip mersinlimin en kotu araclarini vericezGelsin gelsin
E-Kent sadece Avrupada diye biliyorumBu araçlar sakaryaya gelmişti demi?
Keşke ama ben geçen sene araç alınacak diye 100 elektrikli görmüştüm ama tabi bütçe olmadığı için daha herhangi bir girişim olmadıGayet şık duruyor. Bunlardan 50 tane alınsa 5 garaja 10 araba olarak bölsünler.
Veer, Çakalburnu garaj besiyor benim oğlanlarıHani bozankaya disinda gelirse isyan ederdin sana ceza Adatepenin en bakimlilarini baska garaja dagitip mersinlimin en kotu araclarini vericez
Yaşlılar 60 yaş tarifesiyle yola devam, 60 yaş ücreti ne kadarsa 65 yaş üstü de o kadarYaslilari 10 Tl yapilirsa %80 kar elde edilir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.