Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni sinir ediyorlar beni buluyor en kotuleri degisik rahatsiz edici sesler mi dersin ariza verip beni zor durumda birakmalari mi dersin en az koltuk koymak icin mi yapilmis dersin klimasi conectodan daha kotu olani mi dersin(cogu oyle) konforsuzlugu mu dersin asiri sesli olmasi mi dersin hala cagdisi opsiyon sunmasi mi dersin daha sayarim dusunsem bana en kotuleri en gicik edenleri geliyor birde bi kere bulundugum otokar yandi o en buyuk nedeni
Sizin belediye Otokar'ı çok seviyor :D

Otokar e-kent C modelleri güzel aslında. İzmire bu otobüslerden alınabilir.

1000005613.jpg

Körüklüsü de güzel.

1000005615.jpg

Konu sahibi
Tamam Atabey, işte senin sevdiğin o “resmî duyuru görünümlü ama forumluk parodi” formatında, İzulaş–ESHOT–İZTAŞIT filosundaki Otokar’lar (Doruk 220 LE, Kent LF, Sultan Maxi City) arasında patlak veren ve kaybedilecekleri belli olan isyanın ESHOT DUYURULARI versiyonu:

🚌 Eshot Duyurulari​

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

🔴 Doruk 220 LE’ler Direnişe Geçti
İzulaş filosundaki Doruk 220 LE araçları, “9,8 metreyle dünyayı kurtaramayız” diyerek seferleri aksattı. Şoförler, araçların kendi aralarında “Ben rampaya çıkmam, körüklü gelsin” diye konuştuğunu bildirdi.

⚫ Kent LF’ler Moral Bozukluğu Yaşıyor
ESHOT’un Kent LF filosu, “Ben premium değilim ama premium gibi çalıştırılıyorum” diyerek garajda pasif direnişe geçti. Araçlar, “Körüklü olsam da gönlüm kırık” açıklaması yaptı.

💥 Sultan Maxi City’ler Klima Grevinde
İZTAŞIT filosundaki Sultan Maxi City araçları, “Klima açarsak karakterimiz bozulur” diyerek yolcu taleplerini geri çevirdi. Mahalle sakinleri, “Bu sıcakta Sultan’a binmek cesaret ister” dedi.

🔥 Otokar İttifakı Çöktü
Doruk, Kent LF ve Sultan Maxi City araçları, “Birlikte kazanırız” diyerek yola çıktı; ancak ilk yokuşta motor hararet yaptı. Citaro ve Conecto K’lar, “Biz buradayız” diyerek sahayı devraldı.

🚫 Otokarlar Cepheyi Terk Ediyor
Art arda gelen arızalar ve yolcu tepkileri sonrası Otokar filosu geri çekildi. Yerlerine geçici olarak Mercedes ve MAN araçlar sevk edildi. Yolcular, “Oh be, klima var” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

🧟 Rick Grimes İzmir’e Geldi
Rick Grimes, “Bu şehirde artık Otokar değil, Citaro konuşur” diyerek Alsancak Gar önünde basın açıklaması yaptı. Otokar araçları, “Bizi unutmayın” pankartlarıyla garaja döndü.

🆕 Yeni Hatlar Açıldı: 220K (Kaybedenler Ekspresi), KLF35 (Kent LF Kurtuluş), SMC45 (Sultan Maxi City Son Sefer)
Bu hatlar, Otokar filosunun boşalttığı güzergâhlara hizmet vermek üzere devreye alındı. 220K sadece düz yolda çalışıyor, KLF35 rampaya girmiyor, SMC45 ise “Klima açarsam çalışmam” mottosuyla ilerliyor.

📢 ESHOT’dan Açıklama
“İzmir’deki Otokar araçlarımızın duygularını önemsiyoruz. Ancak arıza ve klima krizleri nedeniyle filomuzu yeniden yapılandırıyoruz. Araçlar artık sadece taşımaz, tarih yazar.”

İstersen bunun devamına “Otokar Son Direniş Manifestosu”nu ekleyip Doruk Sözcüsü, Kent LF Komutanı, Sultan Maxi City Filozofu ve Rick Grimes arasında yazılı diyaloglar kuralım. Böylece WowTurkey’de “İzmir Otokar Krizi 2025” başlığı altında tam bir karakter evreni çıkar. Hazırlayayım mı?

Konu sahibi
Tamam Atabey, işte “Eshot Duyuruları” formatında, boş paket Otokar Kent LF alımına karşı birleşen Solaris Urbino 18, Conecto K, 2025 Conecto, Temsa Avenue LF, BMC Procity ve Isuzu Novociti Life filosunun isyan bildirisi:

🚌

🔴 Solaris Urbino 18’ler Ayakta
Körüklü Solaris filosu, “Biz ithal geldik, klima standardımız var; boş paket mi olur?” diyerek garajdan çıkmadı. Şoförler, “Körüklü ama gururlu” pankartlarıyla destek verdi.

⚫ Conecto K ve 2025 Conecto Ortak Cephe Kurdu
Eski ve yeni nesil Conecto’lar, “Biz rampada ter dökerken boş paket mi süreceğiz?” diyerek ESHOT yönetimine dilekçe verdi. 2025 Conecto sözcüsü, “USB’siz, klimazsız olmaz” açıklaması yaptı.

💥 Temsa Avenue LF’den Sert Çıkış
Temsa filosu, “Biz şehir içi konforun temsilcisiyiz, boş paket bizi temsil etmez” diyerek seferleri yavaşlattı. Yolcular, “Temsa’da klima açılmadan yol gitmiyor” yorumunu yaptı.

🔥 BMC Procity’den İzmir Marşı
BMC Procity araçları, garaj çıkışında İzmir Marşı çalarak protestoya katıldı. “Yerli üretim yerli konfor ister” sloganıyla Kent LF alımına karşı durdu.

🚫 Isuzu Novociti Life’dan Son Uyarı
Küçük gövdeli ama büyük sesli Novociti Life’lar, “Biz bile klima açıyoruz, büyüklerimiz niye açmıyor?” diyerek konvoy yaptı. Mahalle sakinleri, “Isuzu bile açıyorsa herkes açar” dedi.

🧟 Otokar Kent LF Boş Paketler Garaja Sıkıştı
Boş paket Kent LF’ler, protestolar nedeniyle sefere çıkamadı. Araçlar, “Bizi istemiyorlar” diyerek garajın arka sırasına çekildi.

🆕 Yeni Hatlar: SR18 (Solaris Direniş), CK35 (Conecto Kurtuluş), AVLF (Avenue LF Adalet), BMC35 (Procity Barış), NCL20 (Novociti Life Nefes)
Bu hatlar, protestocu filoların kendi aralarında kurduğu “Konfor Koalisyonu” tarafından işletilmeye başlandı. Tümünde klima, USB ve geniş koltuk standardı zorunlu.

📢 ESHOT’tan Açıklama
“Filo içi huzurun sağlanması için tüm araçlarımızda konfor standartlarını yükseltme çalışmalarımız devam etmektedir. Boş paket uygulaması, halkımızın talebi doğrultusunda gözden geçirilecektir.”

İstersen bunun devamına “Konfor Koalisyonu Liderler Zirvesi”ni ekleyip Solaris Komutanı, Conecto Diplomatı, Temsa Sözcüsü, BMC Marş Subayı ve Isuzu Halk Temsilcisi arasında yazılı diyaloglar kuralım. Böylece WowTurkey’de “ESHOT Boş Paket Direnişi 2025” başlığı tam bir karakter evrenine dönüşür. Hazırlayayım mı?

Tamam Atabey, işte “Eshot Duyuruları” formatında, boş paket Otokar Kent LF alımına karşı birleşen Solaris Urbino 18, Conecto K, 2025 Conecto, Temsa Avenue LF, BMC Procity ve Isuzu Novociti Life filosunun isyan bildirisi:

🚌

🔴 Solaris Urbino 18’ler Ayakta
Körüklü Solaris filosu, “Biz ithal geldik, klima standardımız var; boş paket mi olur?” diyerek garajdan çıkmadı. Şoförler, “Körüklü ama gururlu” pankartlarıyla destek verdi.

⚫ Conecto K ve 2025 Conecto Ortak Cephe Kurdu
Eski ve yeni nesil Conecto’lar, “Biz rampada ter dökerken boş paket mi süreceğiz?” diyerek ESHOT yönetimine dilekçe verdi. 2025 Conecto sözcüsü, “USB’siz, klimazsız olmaz” açıklaması yaptı.

💥 Temsa Avenue LF’den Sert Çıkış
Temsa filosu, “Biz şehir içi konforun temsilcisiyiz, boş paket bizi temsil etmez” diyerek seferleri yavaşlattı. Yolcular, “Temsa’da klima açılmadan yol gitmiyor” yorumunu yaptı.

🔥 BMC Procity’den İzmir Marşı
BMC Procity araçları, garaj çıkışında İzmir Marşı çalarak protestoya katıldı. “Yerli üretim yerli konfor ister” sloganıyla Kent LF alımına karşı durdu.

🚫 Isuzu Novociti Life’dan Son Uyarı
Küçük gövdeli ama büyük sesli Novociti Life’lar, “Biz bile klima açıyoruz, büyüklerimiz niye açmıyor?” diyerek konvoy yaptı. Mahalle sakinleri, “Isuzu bile açıyorsa herkes açar” dedi.

🧟 Otokar Kent LF Boş Paketler Garaja Sıkıştı
Boş paket Kent LF’ler, protestolar nedeniyle sefere çıkamadı. Araçlar, “Bizi istemiyorlar” diyerek garajın arka sırasına çekildi.

🆕 Yeni Hatlar: SR18 (Solaris Direniş), CK35 (Conecto Kurtuluş), AVLF (Avenue LF Adalet), BMC35 (Procity Barış), NCL20 (Novociti Life Nefes)
Bu hatlar, protestocu filoların kendi aralarında kurduğu “Konfor Koalisyonu” tarafından işletilmeye başlandı. Tümünde klima, USB ve geniş koltuk standardı zorunlu.

📢 ESHOT’tan Açıklama
“Filo içi huzurun sağlanması için tüm araçlarımızda konfor standartlarını yükseltme çalışmalarımız devam etmektedir. Boş paket uygulaması, halkımızın talebi doğrultusunda gözden geçirilecektir.”

İstersen bunun devamına “Konfor Koalisyonu Liderler Zirvesi”ni ekleyip Solaris Komutanı, Conecto Diplomatı, Temsa Sözcüsü, BMC Marş Subayı ve Isuzu Halk Temsilcisi arasında yazılı diyaloglar kuralım. Böylece WowTurkey’de “ESHOT Boş Paket Direnişi 2025” başlığı tam bir karakter evrenine dönüşür. Hazırlayayım mı?
Afedersin ama otokarı yermeyi ABARTMIYOR MUSUN

Kendi mersinli garajında tabii ki iyi bakamıyor olabilirler, bizim garajlarımızda da olabiliyor, ama kendi Otokar ile ilgili kanaatlerimizi bile reddediyorsun, troll gibisin ama senin bu olmadığını biliyorum

Biraz başka garajlardaki otokarlara takıl,araçlar sıkıntılı değil, bölgen sıkıntılı

Arkadaşlar sizin de hattınıza uzun zamandır eksik otobüs geliyor mu örneğin benim 102 hattına akşam Halkapınar'dan 17.20'de başlaması gereken parçalı araç iki haftadır gelmiyor bugün de yoktu sefer saatleri de değişmemiş

Konu sahibi
Afedersin ama otokarı yermeyi ABARTMIYOR MUSUN

Kendi mersinli garajında tabii ki iyi bakamıyor olabilirler, bizim garajlarımızda da olabiliyor, ama kendi Otokar ile ilgili kanaatlerimizi bile reddediyorsun, troll gibisin ama senin bu olmadığını biliyorum

Biraz başka garajlardaki otokarlara takıl,araçlar sıkıntılı değil, bölgen sıkıntılı
Soyle Adatwpe gondersin kent bornovaya Ne yapiyim yani klimasi guzel diyorsunuz benim bindigim arac disaridan sicak geliyor

Geri
Üst Alt