Adatepe iyi bakar merak etmeBol bol çalışsınlar bucada Mersinli zaten bunların pestilini çıkartır bir kaç güne
Adatepe iyi bakar merak etmeBol bol çalışsınlar bucada Mersinli zaten bunların pestilini çıkartır bir kaç güne
Adatepe başka bir evren zaten adamlar yenilemeyi kafaya takmışlarAdatepe iyi bakar merak etme
O konuda bilgim yokSadece solo mu geliyor?
Bozankayadan başka alınırsa bu sefer ben ayaklanırımElektriklide e-kent alır bunlar benden söylemesi
BMC procityleri elektrikliye çevirelimBozankayadan başka alınırsa bu sefer ben ayaklanırım
Bozankaya Motor Company yapalım ismini de tam olsunBMC procityleri elektrikliye çevirelim
Neyse konuyu dağıttık yine @Rick Grimes sana zahmet taşır mısın mesajları random sohbeteBozankaya Motor Company yapalım ismini de tam olsun
Yüz binlerce para bunu elektrikliye dönüştürmeye harcanacak akabinde daha ilk test sürüşünde kül olacak. Başka otobüs yok mu çevirecekBMC procityleri elektrikliye çevirelim
İzulaşın kentleri olabilirYüz binlerce para bunu elektrikliye dönüştürmeye harcanacak akabinde daha ilk test sürüşünde kül olacak. Başka otobüs yok mu çevirecek
Muhtemelen o civar olacaktır, DMO'dan fazla araç almazlar taş çatlasın 20 tane gelir.Lütfen sadece 10 tane falan olsun
Benim de aslında yeni Conectolardan sonra en sevdiğim araçlar Kentler. Temsa Avenue ve Bmc Procitylerden kat kat daha iyiler. Bizde fazla Otokar var bu yüzden Otokarlardan sıkıldık farklı araçlar görelim.Muhtemelen o civar olacaktır, DMO'dan fazla araç almazlar taş çatlasın 20 tane gelir.
Bu arada neden Otokarları sevmediğini anlayamadım İzmir şartlarına en iyi dayanan araçlar, klimaları da aşırı iyi. 2 haftadır geçici olarak kaldığım yerden dolayı çok fazla İZULAŞ Kent'e bindim ve DB 0174 hariç kötü bir araca denk gelmedim.
Beni sinir ediyorlar beni buluyor en kotuleri degisik rahatsiz edici sesler mi dersin ariza verip beni zor durumda birakmalari mi dersin en az koltuk koymak icin mi yapilmis dersin klimasi conectodan daha kotu olani mi dersin(cogu oyle) konforsuzlugu mu dersin asiri sesli olmasi mi dersin hala cagdisi opsiyon sunmasi mi dersin daha sayarim dusunsem bana en kotuleri en gicik edenleri geliyor birde bi kere bulundugum otokar yandi o en buyuk nedeniMuhtemelen o civar olacaktır, DMO'dan fazla araç almazlar taş çatlasın 20 tane gelir.
Bu arada neden Otokarları sevmediğini anlayamadım İzmir şartlarına en iyi dayanan araçlar, klimaları da aşırı iyi. 2 haftadır geçici olarak kaldığım yerden dolayı çok fazla İZULAŞ Kent'e bindim ve DB 0174 hariç kötü bir araca denk gelmedim.
Dmodaki araçlar söylentilere göre kent olacak ve 35 tane diyorlar ama daha belli değil yakında belli olur bu araçlar ile birlikte procity ve beldeler daha az kullanılacak temsalar ın bazılarıda yedeğe geçerMuhtemelen o civar olacaktır, DMO'dan fazla araç almazlar taş çatlasın 20 tane gelir.
Hibe elbette olacak mesela isuzi citibüslerden gidenler olacak yakında açıklanır bazı belediyeler ile anlaşma olmuş araçları alıyorlarmış procityler ve beldeler ilk planda diğer planda ise temsalar olacakProcitylerin bazıları hibe de olabilir.
2012 procityler de içinde mi?procityler ve beldeler ilk planda
Sabiti olan hatlara girebilecek tipten araçlar da alınsın o zamanBeldeler bir süre daha seferlere çıkabilir
Skill issueBeni sinir ediyorlar beni buluyor en kotuleri degisik rahatsiz edici sesler mi dersin ariza verip beni zor durumda birakmalari mi dersin en az koltuk koymak icin mi yapilmis dersin klimasi conectodan daha kotu olani mi dersin(cogu oyle) konforsuzlugu mu dersin asiri sesli olmasi mi dersin hala cagdisi opsiyon sunmasi mi dersin daha sayarim dusunsem bana en kotuleri en gicik edenleri geliyor birde bi kere bulundugum otokar yandi o en buyuk nedeni
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.