Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
658 ve 698'de yoğunluk nasıl oluyor ? O hatlarda hiç solo görmedim. Solo çalışması için de galiba Belde gibi yüksek tabanlı otobüs lazım. Eskiden 748'de sabit BMC Beldeler çalışıyordu. Tahminimce 868'e de Centrolar yetersiz kalıyor olabilir.
şöyle ki ben koyunderede oturuyorum fakat iç tarafında değilim Koyundere durağına yakınım yani 658,868,648 buradan geçmiyor fakat birkaç kez bu hatlara bindim 648 genellikle boş 698 iş,okul çıkışı ve girişi saatleri genellikle dolu
658 çoğu zaman dolu çünkü asarlığa gidecek olanlar genellikle menemende iniyor izbandan ve menemende kent2 izbana kıyasla daha çok otobüs var asarlığa giden (748,749,658,648)
868 in ise koltukları dolu oluyor ama ayakta en fazla 3 kişi oluyor çünkü birde Atatürk Mh. (Hıdırtepe olarakta biliniyor)-Menemen dolmuşları var

Asıl yapılması gereken otobüs ve şoför sayısını arttırmak ama ona da çok para lazım ki belediyede yok maalesef.
Şöfor yeterince var bence ama araç yok yeterince izmir eskidi gibi değil araç sayısı dahada artmalı ama seneye ihale olur gibi bu arada cornectolar 2028 e kadar sözleşmesi uzadı yeni araçlar gelse bile çalışmaya devam ederler ama gittiği yere kadar gider sonra Eskişehir Isparta Burdur gibi belediyeler alır araçları ve bazıları da hurda olur

Şöfor yeterince var bence ama araç yok yeterince izmir eskidi gibi değil araç sayısı dahada artmalı ama seneye ihale olur gibi bu arada cornectolar 2028 e kadar sözleşmesi uzadı yeni araçlar gelse bile çalışmaya devam ederler ama gittiği yere kadar gider sonra Eskişehir Isparta Burdur gibi belediyeler alır araçları ve bazıları da hurda olur
Arada Çiğli veya Mersinli garajın yanından geçerken yatan çok araç görüyorum. Onların çoğu (sorunlu olmayanlar) çalıştırılsa bari çok ihtiyaç var.

Arada Çiğli veya Mersinli garajın yanından geçerken yatan çok araç görüyorum. Onların çoğu (sorunlu olmayanlar) çalıştırılsa bari çok ihtiyaç var.
Evet ihtiyaç var şuan yaz sistemi olduğu için daha fazla araç var boşta olan araç sayısı daha fazla kışın ilk önce okullar açılınca düzelir sonra üniversiteler açılınca hepsi daha sık olur izbanın durumu önemli şuan için dolmuşçular ile anlaşsalar 3 5 gerekli hat direkt açılır

Sen şaka yapıyon ama tüm keyfim kaçtı. Bana Mercedes alınacak dendi otokar nerden çıktı ya. İzmire gelmesinler gitsinler İstanbula çok seviyorlar zaten Temsa alınsın daha iyi olur Du
Kardeşim otokar kliması mükemmelse
motoru filan sessizse mükemmel olur

Mercedes 2026 başı gibi alırlar bu seneki alımlarını yaptılar

Konu sahibi
Kardeşim otokar kliması mükemmelse
motoru filan sessizse mükemmel olur

Mercedes 2026 başı gibi alırlar bu seneki alımlarını yaptılar
Bana en uzak yerde çalışsınlar inşallah siz bol bol kullanın şaka bir yana İstanbula verecez bunları karşılığında Öhodam citiport alacağız

Geri
Üst Alt