19 a konak yönündemi yoksa şehitler yönündemi biniyorsun?Ha konaktan biniyorsan o başka
Ben hem İnönü'de binip Hatay Çeşme'de inenleri gorüyorum diğer akstan hiç kullanmıyorum
19 a konak yönündemi yoksa şehitler yönündemi biniyorsun?Ha konaktan biniyorsan o başka
Ben hem İnönü'de binip Hatay Çeşme'de inenleri gorüyorum diğer akstan hiç kullanmıyorum
Şehitler son duraktan hiç binmedim,19 a konak yönündemi yoksa şehitler yönündemi biniyorsun?
Konak'tan biniyorum ve CMTAL'e gideceğim, ondan 19'u kullanıyorum yoksa başka hatlar da kullanırım brom19a binip bu sıcakta eziyet çekmeye gerek yok. 524e bin daha iyi
Ben çoğu hattı son dutağından baş duragına dek binmem,Şehitler son duraktan hiç binmedim,
19'a konaktan binerim,
ben nerdeyse hepsine ilk-son durak şeklinde biniyorum (özel bir durum ya da başka bir otobüse geç kalma durumu yoksa)Ben çoğu hattı son dutağından baş duragına dek binmem,
Ama bir keresinde 8 numarayla o şekilde gitmiştim
Led tabelada yazı numara genişliğinden ayırt edersin.Arkadaşlar temsa ve kent lf leri nasıl daha iyi ayırt edebilirim? şuanda sadece otobüsün üstündeki yazı/logodan anlıyabiliyorum en çok karıştırdığım 2 model bu
Soldaki Otokar sağdaki Temsa. Otokarların çoğunda renkli tabela, Temsalarda sadece turuncu yazılı tabela var. Temsaya bindiğinde dururken aşırı titrer, Otokarda bu kadar titreme olmaz.Arkadaşlar temsa ve kent lf leri nasıl daha iyi ayırt edebilirim? şuanda sadece otobüsün üstündeki yazı/logodan anlıyabiliyorum en çok karıştırdığım 2 model bu
Kentte otokar yazar temsada logoArkadaşlar temsa ve kent lf leri nasıl daha iyi ayırt edebilirim? şuanda sadece otobüsün üstündeki yazı/logodan anlıyabiliyorum en çok karıştırdığım 2 model bu
2021 otokarlarda sadece renkli tabela var, diğerlerinde yok.Soldaki Otokar sağdaki Temsa. Otokarların çoğunda renkli tabela, Temsalarda sadece turuncu yazılı tabela var. Temsaya bindiğinde dururken aşırı titrer, Otokarda bu kadar titreme olmaz.
Yes be, öğrenci deyip yine de kazıklanmaya son,Dolmuşlarda İzmirim kart kullanılmaya başlanacakmış. Tarifelerin durumuna göre ulaşımda rahatlık sağlar.
Instagramda gördüm de büyük ihtimalle olur. Karşıyaka - Evka 2 ve Evka 6 dolmuşlarında sistem ayarlanmış.Yes be, öğrenci deyip yine de kazıklanmaya son,
Ama kaynak resmi mi?
Ne zaman Yeşilyurt dolmuşlarına gelecek, biz de çağ atlayacağız, çok yararı dokunuyor onlarınInstagramda gördüm de büyük ihtimalle olur. Karşıyaka - Evka 2 ve Evka 6 dolmuşlarında sistem ayarlanmış.
Bir keresinde çok fena kazıklanmıştım. Karşıyaka izbanın oradan binip Karşıyaka devlet hastanesine giderken dolmuşçu öğrenci olduğum halde 24 lira istemişti. 2024'te oldu, galiba İzmirimkartta öğrenci o zamanlar 5 liraydı.Yes be, öğrenci deyip yine de kazıklanmaya son,
Ama kaynak resmi mi?
Ben de benimkine kazıklanma diyordum, çok geçmiş olsun hocamBir keresinde çok fena kazıklanmıştım. Karşıyaka izbanın oradan binip Karşıyaka devlet hastanesine giderken dolmuşçu öğrenci olduğum halde 24 lira istemişti. 2024'te oldu, galiba İzmirimkartta öğrenci o zamanlar 5 liraydı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.