Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben hep 15 kullanıyordum, Kurumum İnönü Caddesindeydi ve asla 681 gelmezdi diye yokuş inerdim,Ev de Yıkıkkemer'de
Sonra bir ara yokuş çıkıp 19'a binerdim,
Sonra bir ara 10'a sarmıştım rahat ulaştırıyor diye

En son artık T2+838 yapıyorum ki bu gayet yoruci ama kapımın önünde bırakıyor

Arkadaşlar temsa ve kent lf leri nasıl daha iyi ayırt edebilirim? şuanda sadece otobüsün üstündeki yazı/logodan anlıyabiliyorum en çok karıştırdığım 2 model bu

Arkadaşlar temsa ve kent lf leri nasıl daha iyi ayırt edebilirim? şuanda sadece otobüsün üstündeki yazı/logodan anlıyabiliyorum en çok karıştırdığım 2 model bu
Soldaki Otokar sağdaki Temsa. Otokarların çoğunda renkli tabela, Temsalarda sadece turuncu yazılı tabela var. Temsaya bindiğinde dururken aşırı titrer, Otokarda bu kadar titreme olmaz.

Ekli dosyalar

• images-31.jpeg
    images-31.jpeg
    56.6 KB · Görüntüleme: 7
  • images-32.jpeg
    images-32.jpeg
    31.6 KB · Görüntüleme: 9
İzban’da olası bir aktarmanın kalkması durumunda ESHOT’un vapur iskelelerine yeni hatlar açması ve vapurların çok sık çalışması gerektiğini düşünüyorum. Tabii bizim bildiğimiz ESHOT birkaç tane hat açıp vapurları sıklaştırmaz. Asıl Şirinyer-Hilal kısmı İzban’a mecbur kalanlar için sorun olacak. Normal koşullarda 418’in ekspres halinin açılması ve pik saatlerde 2-3 dakikada bir çalışması gerekir ama açacaklarını sanmıyorum.

Bir keresinde çok fena kazıklanmıştım. Karşıyaka izbanın oradan binip Karşıyaka devlet hastanesine giderken dolmuşçu öğrenci olduğum halde 24 lira istemişti. 2024'te oldu, galiba İzmirimkartta öğrenci o zamanlar 5 liraydı.
Ben de benimkine kazıklanma diyordum, çok geçmiş olsun hocam

Geri
Üst Alt