523 524 kendisine yetmiyor.16, 523,524 yetiyor zannediyorlar herhalde
523 524 kendisine yetmiyor.16, 523,524 yetiyor zannediyorlar herhalde
Hatırlıyor musunuz acemiyken bile bir hat önermiştim onu him düşünse bir, reddetmemişlerdi halbuki18-579 örneği var. Açmayacaklarını bildiğim için hime yazmıcam.
Hatırlayamadım hangi hattı?Hatırlıyor musunuz acemiyken bile bir hat önermiştim onu him düşünse bir, reddetmemişlerdi halbuki
Arşive ineyim bulayımHatırlayamadım hangi hattı?
800 deme bana
800 de 1 ay önce civarı en arkada cam kenarına oturmuştum yorgunluktan uyuya kalıyordum uyandığımda kafamdan koluma ter damlıyordu o kadar kötüydüki durağa gelene kadar felç kaldım800 deme banamenemenden bornovaya gidene kadar insan yorulur mu?
ben bindiğimde genelde sadece 60 dk sürüyor iki kez saate bakarak binmiştim ikisindede 1 saat sürdü ama haftasonu sabahtıAslında güzel hat ama çok uzun sürüyor. Nerden baksan menemen bornova arası 90 dakika sürüyordur.
Hocam, buldum, bütün mesajlarımızıArşive ineyim bulayım
Ben de yanlış hatırlamıyorsam hafta içi binmiştim.ikisindede 1 saat sürdü ama haftasonu sabahtı
hafta içi daha uzun sürmesi normaldirBen de yanlış hatırlamıyorsam hafta içi binmiştim.
Hangi hatmış?Hocam, buldum, bütün mesajlarımızı
Altınyol tarafı insanı bitiriyor.hafta içi daha uzun sürmesi normaldir
518 Akevler-Konak(Ring)
Amaç:Yeşilyurt Devlet Hastanesi,Ordu Caddesi ve civarının yoğunluğu almak
Gidişte Konaktan 19 gibi Üçyolda gittikten sonra,681 güzergahına gidip İhsan Alyanak Blv'a döner.Sonra Mermerci durağından itibaren 18 yolunu takip eder ve son bulur.
Parkur süresi:46 dk
Bunu hime yaz istersen. 19un beslemesi olarak çalışsın.
518 giderken İnonü Caddesinden gider diye planlamıştım.Amacımda Aşağı kesimi yukarı Karafatma tarafı ile buluşturmak vardı ama o da mantıklıymış
Konakta AKM'de durup Yeşilyurt tarafında ring yapsa
benim için en kötü trafik olan yer yeşillik caddesi her otobüsle geçtiğimde tıkalı oluyorAltınyol tarafı insanı bitiriyor.
Hee doğru. Biz onu akevler üçyol olarak revize edelim.O zamanki gibi şimdi de söylüyorum, bu hattı açsalar nefes alacak Yüz bin kadar insan vardı
akevler tam olarak neresi oluyor?O zamanki gibi şimdi de söylüyorum, bu hattı açsalar nefes alacak Yüz bin kadar insan vardı
Orası apayrı zaten. Özellikle kaymakkuyu tarafı.benim için en kötü trafik olan yer yeşillik caddesi her otobüsle geçtiğimde tıkalı oluyor
Akevler, tam olarak Basın sitesi'nin yukarısı denebilir, Hasan Tahsin Cami durağı civarıakevler tam olarak neresi oluyor?
200'le geçince olmaz artık,benim için en kötü trafik olan yer yeşillik caddesi her otobüsle geçtiğimde tıkalı oluyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.