ben hiç gece hatları kendi gözümle görmedim dolu oluyorlarmı?200'le geçince olmaz artık,
ben hiç gece hatları kendi gözümle görmedim dolu oluyorlarmı?200'le geçince olmaz artık,
800 çok iyi olur baykuş seferleri olsaAslında Konak hatları dışında da bazı hatlar baykuş olarak denenebilir
Bu yüzden hep İzban + metro yapıyorum. Kalabalık da oluyor ve ücretsiz aktarma olmuyor.800 deme banamenemenden bornovaya gidene kadar insan yorulur mu?
bu arada neden karşıyakada internet çekiyor ama nergizde değil? ikisi eşit derinlik değil mi?
Karşıyaka İzban'da şansa çeker, bi gün çeker bi gün çekmez. Ona güvenmeyin
O kadar sürüyor mu?Aslında güzel hat ama çok uzun sürüyor. Nerden baksan menemen bornova arası 90 dakika sürüyordur.
Mavişehir - Havaalanı 25dk (Denendi)200'le geçince olmaz artık,
Mesela 515 ve 330 denenebilir baktılar yolcu yok keserler hemen
90 dakika tahmini sadece 70 80 dakika da sürdüğü oluyordur.O kadar sürüyor mu?
Ben Şemikler - 3. Sanayi yapınca 10-15dk sürüyor
Bornova Metro da 25dkyı geçmiyor.
Menemen-Karşıyaka'yı 1 saatte mi alıyor şimdi bu araç?
200e binen pek olmayınca hızlı gidiyor. Yeşildere altınyol arası trafiksiz 15 dakika sürüyordur.Mavişehir - Havaalanı 25dk (Denendi)
Tam iş giriş-çıkışı hariç 60dk üzeri doğru gelmiyor gerçeği söylemem gerekirse.90 dakika tahmini sadece 70 80 dakika da sürdüğü oluyordur.
Egekent 2 - Karşıyaka arası normal trafikte en az yarım saat sürüyor. Soğukkuyu Trafik - Bölge istasyonu arası trafiksiz 15 dakikada bile gittiğim oldu ama Menemen - Bornova metro arasının 1 saatten az sürmesi çok zor.O kadar sürüyor mu?
Ben Şemikler - 3. Sanayi yapınca 10-15dk sürüyor
Bornova Metro da 25dkyı geçmiyor.
Menemen-Karşıyaka'yı 1 saatte mi alıyor şimdi bu araç?
Menemen'e işim düşünce izban yerine 800 kullanam bir sonraki sefer bakalım ne kadar sürecekEgekent 2 - Karşıyaka arası normal trafikte en az yarım saat sürüyor. Soğukkuyu Trafik - Bölge istasyonu arası trafiksiz 15 dakikada bile gittiğim oldu ama Menemen - Bornova metro arasının 1 saatten az sürmesi çok zor.
ben bornovadan menemene gitmek isteyince her zaman 800 e biniyorum hemde pik saatlerde çünkü... Halkapınar İzban....Menemen'e işim düşünce izban yerine 800 kullanam bir sonraki sefer bakalım ne kadar sürecek
Ben şahsen Hilal kullanıyorum. Daha rahat.ben bornovadan menemene gitmek isteyince her zaman 800 e biniyorum hemde pik saatlerde çünkü... Halkapınar İzban....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.