hocam siz nasıl oldu da hiç 19'a binemediniz çok rahat binersiniz aslındaolur bir haftasonu işim çıkmazsa bineriz
hocam siz nasıl oldu da hiç 19'a binemediniz çok rahat binersiniz aslındaolur bir haftasonu işim çıkmazsa bineriz
binemediğimden değil daha çok planlarıma uymadığı için sonraya ayırdım onu ama evet çok kolay binebilirimhocam siz nasıl oldu da hiç 19'a binemediniz çok rahat binersiniz aslında
16 geçiyor mu?@blockytg hocam,
Siz bu arada bizim 575'e binmemişsiniz, bir gün mümkün olursa gelin binelim benim lokal hatlardandır evimin arkasından geçer
O ön taraftan geçiyor, benim evim Defne ile İzsu durağı arasında16 geçiyor mu?
Ordu caddesine yakınım diyorsun yani vaayyO ön taraftan geçiyor, benim, evim, Defne ile İzsu durağı, arasında
Öyle,Ordu caddesine yakınım diyorsun yani vaayy
868 e hiç bindinmi? benim lokal hat da o (800 ile birlikte)O ön taraftan geçiyor, benim evim Defne ile İzsu durağı arasında
O zaman 879 desene 2 saat 575in gelmesini kim bekler
Menemen hatlarından 800 ve 602 harici hiçbirine binmedim ama yakın vakitte 756 ile 660'ı denemeyi düşünüyorum868 e hiç bindinmi? benim lokal hat da o (800 ile birlikte)
Ona binmiş, birlikte bineriz diye, ha 19 da olurO zaman 879 desene 2 saat 575in gelmesini kim bekler![]()
Akşam saati 19Ona binmiş, birlikte bineriz diye, ha 19 da olur
Akşam saati+ Eşrefpaşa pazarının olduğu günler daha feciAkşam saati 19![]()
RIP hocam, huzur içinde sıkışınArkadaşlar izbana binmek üzereyim ve çakılı
Şehitler - Üçyol Metro hattını çıkarmak için neyi bekliyorlar?Akşam saati+ Eşrefpaşa pazarının olduğu günler daha feci
Sırf bunun yüzünden, arkaya arkaya 3 temsada 19 gördüm
bu arada neden karşıyakada internet çekiyor ama nergizde değil? ikisi eşit derinlik değil mi?RIP hocam, huzur içinde sıkışın
Hatta sırf pazar günlerde depar koysunlar seferleri Koruluk'tan başlatsınlarŞehitler - Üçyol Metro hattını çıkarmak için neyi bekliyorlar?
16, 523,524 yetiyor zannediyorlar herhaldeŞehitler - Üçyol Metro hattını çıkarmak için neyi bekliyorlar?
18-579 örneği var. Açmayacaklarını bildiğim için hime yazmıcam.Hatta sırf pazar günlerde depar koysunlar seferleri Koruluk'tan başlatsınlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.