Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Hayatımın en büyük başarısı bugün oldu:Citaroyu yakından inceledim
Dershanedeydim dibine kahve içen şoför Park etmiş detaylı anında not aldığım bilgiler:Aracın içi bidon kasalar vardı koltuklarda. 3 kapılı kırmızı koltuk deseni vardı. Almanca yazılar vardı. Araç çok güzel gözüküyor keşke alınsa.
Bidon ve kasalar muhtemelen yolcu varmış gibi yapmak için ayrıca her yerinde Test Aracıdır lütfen binmeyiniz yazıyordu arkada 4 kapı olmadığı için sanırım yanlamasına koltuk vardı şoför kabinide şık duruyordu binmeye çalışmadım şoförle de konuşmadım Eshot üniforması yoktu çünkü.
Vallaha Hayatımın en büyük başarısı
Evet Ne düşünüyorsunuz Test için gelen Citaromuz böyle keşke yolculu test yapılsa ve Benim hatlarda çalışsa Bornova Merkez caddesinde 2.kere oldu bu Demekki alınsa Mersinliye vericeklr

5, 6, 7 hatları Balçova son durağa kısaltılsa nasıl olur ? Bu hatların hepsi Narlıdere kaymakamlığa kısaltılsa 5 ve 6'nın güzergahı çok kısa olur ve oralarda oturanlar aktarma yapmaya mecbur kalır. Üçkuyular iskeleye de çok uzun oluyor artık metro varken o kadar gitmesine gerek yok. Balçova'ya gitse en azından Narlıdere merkezinden ve hastaneden geçer, diğer yerler için de aktarma yapılır.

Konudan bağımsız olacak ama İzmir'e bir şehir hastanesi daha yapılmalı. Çünkü Bayraklı şehir hastanesine birçok yerden ulaşım zor. İstanbul'da 4, Ankara'da 2 şehir hastanesi var, İzmir'de de bir tane daha olmalı. Yeni hastane Karabağlar Şehir Hastanesi olarak Uzundere'deki boşluk alana yapılabilir. Balçova, Buca, Karabağlar ve Gaziemir'den Bayraklı Şehir Hastanesi çok uzak kalıyor bu yüzden buraya da hastane yapılmalı.

Konudan bağımsız olacak ama İzmir'e bir şehir hastanesi daha yapılmalı. Çünkü Bayraklı şehir hastanesine birçok yerden ulaşım zor. İstanbul'da 4, Ankara'da 2 şehir hastanesi var, İzmir'de de bir tane daha olmalı. Yeni hastane Karabağlar Şehir Hastanesi olarak Uzundere'deki boşluk alana yapılabilir. Balçova, Buca, Karabağlar ve Gaziemir'den Bayraklı Şehir Hastanesi çok uzak kalıyor bu yüzden buraya da hastane yapılmalı.
Buca Tınaztepeye Şehir hastanesi yapılacak zaten. Metrodan sonra yapımı başlar.
5, 6, 7 hatları Balçova son durağa kısaltılsa nasıl olur ? Bu hatların hepsi Narlıdere kaymakamlığa kısaltılsa 5 ve 6'nın güzergahı çok kısa olur ve oralarda oturanlar aktarma yapmaya mecbur kalır. Üçkuyular iskeleye de çok uzun oluyor artık metro varken o kadar gitmesine gerek yok. Balçova'ya gitse en azından Narlıdere merkezinden ve hastaneden geçer, diğer yerler için de aktarma yapılır.
Bunu muhtemelen yapmazlar ama eskisi gibi sık çalışmıyorlar. 5 özellikle daha az çalışıyor artık. 6 daha sık çalışıyor gördüğüm kadarıyla. 7 bile artık Sahilevleri popüler olduğu için akşamları dahi kalabalık oluyor.

2. Şehir Hastanesinden önce mevcut şehir hastanesinin doktor kontenjanları dolmalı. Örnek olarak cildiye bölümünde 17 adet poliklinik var ama doktor sayısı 11. Malum hepsi de aynı anda çalışmıyor bazen. Ondan dolayı da mevcut şehir hastanesi kaldıramıyor.

Geri
Üst Alt