Alsancaktan 963e binsen olmuyor muVersinler bi Çakalburnu hatlarina deneyeceğim @Atabey
Alsancaktan 963e binsen olmuyor muVersinler bi Çakalburnu hatlarina deneyeceğim @Atabey
Evet Ne düşünüyorsunuz Test için gelen Citaromuz böyle keşke yolculu test yapılsa ve Benim hatlarda çalışsa Bornova Merkez caddesinde 2.kere oldu bu Demekki alınsa Mersinliye vericeklrHayatımın en büyük başarısı bugün oldu:Citaroyu yakından inceledim
Dershanedeydim dibine kahve içen şoför Park etmiş detaylı anında not aldığım bilgiler:Aracın içi bidon kasalar vardı koltuklarda. 3 kapılı kırmızı koltuk deseni vardı. Almanca yazılar vardı. Araç çok güzel gözüküyor keşke alınsa.
Bidon ve kasalar muhtemelen yolcu varmış gibi yapmak için ayrıca her yerinde Test Aracıdır lütfen binmeyiniz yazıyordu arkada 4 kapı olmadığı için sanırım yanlamasına koltuk vardı şoför kabinide şık duruyordu binmeye çalışmadım şoförle de konuşmadım Eshot üniforması yoktu çünkü.
Vallaha Hayatımın en büyük başarısı
YOKKAlsancaktan 963e binsen olmuyor mu
Alınırsa her yere verilir en çok Buca alır ama en az ise çakalburnuEvet Ne düşünüyorsunuz Test için gelen Citaromuz böyle keşke yolculu test yapılsa ve Benim hatlarda çalışsa Bornova Merkez caddesinde 2.kere oldu bu Demekki alınsa Mersinliye vericeklr
Abi okulu Çakalburnu bölgesinde tutturdum eshot beni önemsemeyecek ya, neyse metro varAlınırsa her yere verilir en çok Buca alır ama en az ise çakalburnu
Neresinde tam olarak okulunAbi okulu Çakalburnu bölgesinde tutturdum eshot beni önemsemeyecek ya, neyse metro var
Uludağ otobüs durağıNeresinde tam olarak okulun
Buca Tınaztepeye Şehir hastanesi yapılacak zaten. Metrodan sonra yapımı başlar.Konudan bağımsız olacak ama İzmir'e bir şehir hastanesi daha yapılmalı. Çünkü Bayraklı şehir hastanesine birçok yerden ulaşım zor. İstanbul'da 4, Ankara'da 2 şehir hastanesi var, İzmir'de de bir tane daha olmalı. Yeni hastane Karabağlar Şehir Hastanesi olarak Uzundere'deki boşluk alana yapılabilir. Balçova, Buca, Karabağlar ve Gaziemir'den Bayraklı Şehir Hastanesi çok uzak kalıyor bu yüzden buraya da hastane yapılmalı.
Bunu muhtemelen yapmazlar ama eskisi gibi sık çalışmıyorlar. 5 özellikle daha az çalışıyor artık. 6 daha sık çalışıyor gördüğüm kadarıyla. 7 bile artık Sahilevleri popüler olduğu için akşamları dahi kalabalık oluyor.5, 6, 7 hatları Balçova son durağa kısaltılsa nasıl olur ? Bu hatların hepsi Narlıdere kaymakamlığa kısaltılsa 5 ve 6'nın güzergahı çok kısa olur ve oralarda oturanlar aktarma yapmaya mecbur kalır. Üçkuyular iskeleye de çok uzun oluyor artık metro varken o kadar gitmesine gerek yok. Balçova'ya gitse en azından Narlıdere merkezinden ve hastaneden geçer, diğer yerler için de aktarma yapılır.
Bugün ne yaparsan yap da yarın 575'in 09.45 seferiyle gideceğim o yüzden yapalım şu işiArkadaşlar bugün 697-801-803-795-(722) gerçekleştiriyorum
Yuh kıtalararası yolculukta en öne otur bari yolu izlersinArkadaşlar bugün 697-801-803-795-(722) gerçekleştiriyorum
hepsinin değerlendirmelerini yapcamKaç yolcu var onu da yaz araç nasıl onuda ve parkur süresini de
Dediğim gibi en ön kapı tarafına otur yolu izlemek çok eğlenceli olurhepsinin değerlendirmelerini yapcam
normalde oturmam ama senin için otururum 801 i çok merak ediyorum ama beydağ - kiraz yolcu toplar mı?Dediğim gibi en ön kapı tarafına otur yolu izlemek çok eğlenceli olur
Yalnız sen ordan nasıl döneceksinnormalde oturmam ama senin için otururum 801 i çok merak ediyorum ama beydağ - kiraz yolcu toplar mı?
697 ile beydağya gitcem ordan 801 le kiraza 803 le ödemişe 795 le ödemişden torbalıya gidecemYalnız sen ordan nasıl döneceksin
2. Şehir Hastanesinden önce mevcut şehir hastanesinin doktor kontenjanları dolmalı. Örnek olarak cildiye bölümünde 17 adet poliklinik var ama doktor sayısı 11. Malum hepsi de aynı anda çalışmıyor bazen. Ondan dolayı da mevcut şehir hastanesi kaldıramıyor.Konudan bağımsız olacak ama İzmir'e bir şehir hastanesi daha yapılmalı. Çünkü Bayraklı şehir hastanesine birçok yerden ulaşım zor. İstanbul'da 4, Ankara'da 2 şehir hastanesi var, İzmir'de de bir tane daha olmalı. Yeni hastane Karabağlar Şehir Hastanesi olarak Uzundere'deki boşluk alana yapılabilir. Balçova, Buca, Karabağlar ve Gaziemir'den Bayraklı Şehir Hastanesi çok uzak kalıyor bu yüzden buraya da hastane yapılmalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.