Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
988 en son duraktan (bir tane okulun önündeydi nazarköy yolu) kemalpaşa dolmuş garajı durağına yürümek uzun mu sürer

Konu sahibi
Hayatımın en büyük başarısı bugün oldu:Citaroyu yakından inceledim
Dershanedeydim dibine kahve içen şoför Park etmiş detaylı anında not aldığım bilgiler:Aracın içi bidon kasalar vardı koltuklarda. 3 kapılı kırmızı koltuk deseni vardı. Almanca yazılar vardı. Araç çok güzel gözüküyor keşke alınsa.
Bidon ve kasalar muhtemelen yolcu varmış gibi yapmak için ayrıca her yerinde Test Aracıdır lütfen binmeyiniz yazıyordu arkada 4 kapı olmadığı için sanırım yanlamasına koltuk vardı şoför kabinide şık duruyordu binmeye çalışmadım şoförle de konuşmadım Eshot üniforması yoktu çünkü.
Vallaha Hayatımın en büyük başarısı

IMG_6944.jpeg

@Atabey üşenmedim 2025 kent lf’nin standart özelliklerini çektim boş paket diye kötülüyordun aracı şerit takip falan yok diyordun evet yok fakat bence bunlar gereksiz özelikler sadece bozulabilecek ekstra bir şey çalışsa ne olacak çalışmasa ne olacak

Konu sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 79190

@Atabey üşenmedim 2025 kent lf’nin standart özelliklerini çektim boş paket diye kötülüyordun aracı şerit takip falan yok diyordun evet yok fakat bence bunlar gereksiz özelikler sadece bozulabilecek ekstra bir şey çalışsa ne olacak çalışmasa ne olacak
Kapı kamerası nerde teknoloji nerde Diğer markaların daha çok standart özelliği vardır ayrıca duyduğuma göre standart değil daha düşük özel bir şeymiş öyle deniyor

Kapı kamerası nerde teknoloji nerde Diğer markaların daha çok standart özelliği vardır ayrıca duyduğuma göre standart değil daha düşük özel bir şeymiş öyle deniyor
IP kamera kayıt sistemi varmış 8 kameralı. Bu kameraların bazıları kapıyı kapsıyordur. Kapsamıyorsa da eshot kamera takamayacak kadar ölmedi herhalde.

Klima yetersiz içi güzel gözükmüyor ayrıca daha boş bir şey geliyor diyorlar
klimanın yetersiz olması sizin garajlarınızın bir sorunu artık bunu anlayın sizin garajlarınız eğitim verilmemiş deneyimsiz başıboş meslek lisesi öğrencilerinden oluştuğu için araçlarınız yaşayan ölü durumundalar 2013 otokar kent 290lf lerimizin klimaları hep yeterli oluyor içi kötü diyen eski procityi görmemiştir içi güzel ve işlevli daha boş bir şey gelmesinin hiç bir önemi yok sonuçta bu asıl amacı milleti bir yerden bir yere götürmek için tasarlanıp üretilmiş bir götürgeç eğer bu işlevi yerine getiriyorsa gerisi teferruattır otokar nefretinizden gına geldi

Geri
Üst Alt