Dar yerlerde tramvay istasyonu yapmak sıkıntı değil mi?Tramvay yapılsın daha iyi
Dar yerlerde tramvay istasyonu yapmak sıkıntı değil mi?Tramvay yapılsın daha iyi
DeğilDar yerlerde tramvay istasyonu yapmak sıkıntı değil mi?
Katip Çelebi Üniversitesi-Anadolu Caddesi-Yeşildere-5714/1 Sokak-Uzundere-Demokrasi Üniversitesiİzmir'de Trambüs yapılacak güzergah var mı?
Buca olabilir gibime geliyor
Hocam Anadolu Caddesi - Yeşildere arasına nasıl ray döşeyeceğiz?Katip Çelebi Üniversitesi-Anadolu Caddesi-Yeşildere-5714/1 Sokak-Uzundere-Demokrasi Üniversitesi
Döşenmeyecek lastik takacağızHocam Anadolu Caddesi - Yeşildere arasına nasıl ray döşeyeceğiz?
Hocam o zaman trambüs değil troleybüs olurDöşenmeyecek lastik takacağız
Klasmanının ne olduğu önemli değil millet bilmeyecek zatenbiz de marmarayın teknik olarak ne diye geçtiğini bilmiyoruzHocam o zaman trambüs değil troleybüs olur
Banliyö değil mi?Klasmanının ne olduğu önemli değil millet bilmeyecek zatenbiz de marmarayın teknik olarak ne diye geçtiğini bilmiyoruz
Trambüsde ray olmazHocam Anadolu Caddesi - Yeşildere arasına nasıl ray döşeyeceğiz?
Hocam bildiğim kadarıyla trambüs otobüs duraklarında duran validatörlü tramvay olarak geçiyor.Trambüsde ray olmaz
marmaray ağır metro gibi işleyen bir şehir trenidir (S-bahn)Klasmanının ne olduğu önemli değil millet bilmeyecek zatenbiz de marmarayın teknik olarak ne diye geçtiğini bilmiyoruz
Biraz Bursa'daki T1 gibi diyebilirim.Hocam bildiğim kadarıyla trambüs otobüs duraklarında duran validatörlü tramvay olarak geçiyor.
Malatya troleybüslerine "Trambüs" adını verdi o ayrı
Metronun içinde çalışıyormu vodafone ben üçyol içinde baktım çalışmadıÇankaya - Bornova arası Vodafone'da sıkıntı yaşamadım.
Basmane ve Çankaya'da çalışıyor.Metronun içinde çalışıyormu vodafone ben üçyol içinde baktım çalışmadı
Hocam Trambüs diye bir şey direk yokmuşHocam bildiğim kadarıyla trambüs otobüs duraklarında duran validatörlü tramvay olarak geçiyor.
Malatya troleybüslerine "Trambüs" adını verdi o ayrı
Nası ya? Birşeyi karıştırdım o zaman, özür dilerim.Hocam Trambüs diye bir şey direk yokmuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.