Şehir hastanesine de füniküler yapılmalı.En mantıklı füniküler Hatay metro ile Yeşilyurt hastanesi arası yolcusu çok olur
Şehir hastanesine de füniküler yapılmalı.En mantıklı füniküler Hatay metro ile Yeşilyurt hastanesi arası yolcusu çok olur
Sıkıntı şu, nereye gidecekŞehir hastanesine de füniküler yapılmalı.
Doluluk tahminelerimBugün ilk defa 850, 746 ve 666 ya bindim bu hatlar hakkında sorunuz varsa cevaplamaya çalışabilirim
666 otokar centro vardı ve nerdeyse bütün kotluklar doluyduDoluluk tahminelerim
666 - Oturacak koltuklar doludur, ama çok gazla yer vardır
756 - Doludur, Ayakta 5-10 kişi vardır
850 -Seyrek yolcusu fazladır, Tuzçullu'da hiç yolcu yoktur
yolcu sayısı az gibi geliyor urlaya çok gidiyorum ama çok az binen gördüm gelirkende genelde boş geliyorBen de bugün ilk defa 883'e bindim
Bütün tahminler tepti, 666 nasıl dolu yahu da 756 değil666 otokar centro vardı ve nerdeyse bütün kotluklar doluydu
746 kent lf vardı max 6 kişi binmişti
850 otokar centro vardı tuzçullu yönüne gidenlerin yarısı seyrekde indi ama yinede 5 kişi filan tuzçulluda indi ulukent yönü kalabalıktı ama
756 değil kankam 746 çakmaklı - biçerovaBütün tahminler tepti, 666 nasıl dolu yahu da 756 değil
Orası en sıkıntısı, Ama Salhane İzban olur mu?Sıkıntı şu, nereye gidecek
Beyin gitti valla kusura bakma, 746 ise tabii ki öyledir,756 değil kankam 746 çakmaklı - biçerova![]()
sorun değil sıcaktan hepimizin beyni gidiyorBeyin gitti valla kusura bakma, 746 ise tabii ki öyledir
Hocam, Cengizhan bile kısmen uzak. Salhane'yi siz düşünün. Bu HRS değil füniküler. Tahmini hızımız 200m/dk (12km/s)Orası en sıkıntısı, Ama Salhane İzban olur mu?
Peki ya Aşık Veysel ne kadar oluyor, 2000'i geçiyor mudur?Hocam, Cengizhan bile kısmen uzak. Salhane'yi siz düşünün. Bu HRS değil füniküler. Tahmini hızımız 200m/dk (12km/s)
~3.8km mesafe var ve arada Bornova Çayı da var, araya istasyon eklersek (ki bu mesafede eklenir) 4.5kmye yaklaşırAma Salhane İzban olur mu?
Bu hattın yapılması için gerekirse Belediye'nin kapısina yatarım açsalar keşkiEn mantıklı füniküler Hatay metro ile Yeşilyurt hastanesi arası yolcusu çok olur
~3.2kmPeki ya Aşık Veysel ne kadar oluyor,
Keşke belediyeye bağlı olmayan biri dese ben bunu açacam, gerekli izinleri alıp 2/3kat Tarife de olsa işletseBu hattın yapılması için gerekirse Belediye'nin kapısina yatarım açsalar keşki![]()
Yuh bu nasıl bir şeymiş, artık Hastane'ye ring YAPILMAMASI lazım olduğu umuyorum görülür~3.2km
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.