iztaşıt şoförleri![]()
Şehir dışı (795) ve havalimanı (200) hatları da böyle.
Mavişehirden Havaalanına 20dkda nasıl gittim ben yaw
iztaşıt şoförleri![]()
Arıza başlığına yazarsanŞu an Connecto da olan ben
Bu arada bugün de İzulaş'a ait bir Temsa arıza yapmış ki öğlen saatlerine bile gelmedik. Ağustos ayını düşünemiyorum bile
Bir gün sen de böyle olacaksın 16SMavişehirden Havaalanına 20dkda nasıl gittim ben yaw
Ne soğuk ne sıcaktı klimalarıBu arada Conectodaymışsın Allah yardımcı olsun bu eski Hurdanectoda eskiler kliması kötü falan fistan uzun zamandır binmedim şanslıyım
S1'ler beldelerde oluyor genelde, ama personel servisimsi bir şey gibi, ama bu ilçe tarifesi yok" S1 - ESHOT " ne hattı?
Önünde kağıtta "Aktarma Geçersizdir." Ve " İlçe Tarifesi Geçerlidir. " yazıyordu?
Eshot personel hattı mı acaba?S1'ler beldelerde oluyor genelde, ama personel servisimsi bir şey gibi, ama bu ilçe tarifesi yok
rotem bence sadece izmiri kazıkladıHyundai Rotem kazıkladı bizi tramvayda da izbandada klima icat edilmemiş İzbanda sürekli arıza yapıp değişik sesler çıkaran hurda tenekeleri tramvay azcık daha iyi sadece Tayvanı da mesela kazıklamıl kötü tren yapmış Hyundai Rotem
25 dakika beklemeli banliyö mü olur ben 15 dakikaya fazla diyordum mamraaryada
Bizde gebze halkalı 15 dakikada bir (oynayabiliyor bugün halkalı treni 2 dakika erken geldi) pendik ataköy 8 dakika (10a çıktığını gördüm)İzban işi bi tık garip ama genel olarak 3bölge var
Aliğa-Tepeköy (24dk da 1 kalkış / 24dkda 1 tren)
Menemen-Cumaovası (24dk da 1 kalkış / 12dk da 1 tren)
Çiğli-Gaziemir (pik saatlerde kafasına göre) ( 12dkda 1 kalkış / 6dkda 1 tren)
Marmaray Halkalı-Gebze, Bakırköy-Pendik gibi
Keşke İzban da bu seviyelere gelebilseBizde gebze halkalı 15 dakikada bir (oynayabiliyor bugün halkalı treni 2 dakika erken geldi) pendik ataköy 8 dakika (10a çıktığını gördüm)
İzbanın Banliyö gibi bakılması yerine ya hafif hatta belki ağır raylı sistem olarak düşünülmesi lazım (en azından şehir içinde)Keşke İzban da bu seviyelere gelebilse
En azından yoğun saatlerde 6dk da 1 sıkıntısız çalışsa güzel olacak
Ama iş kısır döngüye giriyor.
Sinyalizasyon lazım, TCDD yapmıyor
Neden?
İzban 3.bölgenin para kaynağı
Eee?
İzban çalışmazsa bölge zarar edecek
Belediye napıyor?
TCDD eşiğini geçmek için herşeyi izbana endeksliyor
Sonuç
Trenler yetmiyor
Adım 1'e dön
İznan bölgesel trene benziyor banliyöden çokİzbanın Banliyö gibi bakılması yerine ya hafif hatta belki ağır raylı sistem olarak düşünülmesi lazım (en azından şehir içinde)
Maalesef öyle ama İzbanı metro olarak görüyorlar ve bizi İzbana aktarmaya mecbur bırakıyorlar.İznan bölgesel trene benziyor banliyöden çok
Bilmiyorum o araç mı direksiyon dersinde 503 Test Aracı yazan Mercedes dolaşıyordu güzergahtaRandom dolaşıyor ya o,Varyantta gördüm, Üçyolda gördüm, oraya kadar gitmiş mi?
Evet, o o araç,durumumda da fotosu vardı,Bilmiyorum o araç mı direksiyon dersinde 503 Test Aracı yazan Mercedes dolaşıyordu güzergahta
Yok ya, biri gelince sövüyorsun, diğeri gelince sonunda geldi diyorsunİznan bölgesel trene benziyor banliyöden çok
AynısıEvet, o o araç,durumumda da fotosu vardı,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.