TCV E-karat lar hakkında düşünceniz nasıl?
Bir de bu araçlar hiç sıkıntı çıkardı mı, çalıştığı hatlar nelerdi? (777 ve 818 hariç)
Bir de bu araçlar hiç sıkıntı çıkardı mı, çalıştığı hatlar nelerdi? (777 ve 818 hariç)
Çok dik olmasa da 818 de Şirinyer Karakol çıkışındaki ışıklı kısa yokuşu güzel çıkıyor, diğer araçlar orada kalkış yaparken zorlanıyor bi tıkekarat ların ivmelenmesini çok seviyorum,düşük hızlarda kendini çok iyi toparlıyor
ama yokuşlu mahallelerde deneyimleyemedim,253 te denk geldim hep
kliması da muazzam,çok etkili çalışıyor
Yaz sıcakları ESHOT u da vurmuşbu aralar ne otobüs alım,ne yeni hat ne büyük düzenleme var iyice duruldu ESHOT
az bi eğlence gelse
Onu % 99,8 bildiğinden523 bile demişsin 680 i dememişsiniçlerinden en beteri o aslında
şu an nasıl bilmiyorum ama 550 de feci kalabalık,587 de kalabalık olabiliyor
671 sabahları zulüm ondan eminim
520 de okul vakti sabahları full ama küçük otobüs diye o doluluk,kent verilse mesela o kadar dolu olmaz
253,303,676,466,36TCV E-karat lar hakkında düşünceniz nasıl?
Bence eshot filosunda ki en iyi araç. Hem sessiz hem hızlı gidiyor.TCV E-karat lar hakkında düşünceniz nasıl?
Sahil hatlarında manlardan ziyade bunlar çalışabilir miBence eshot filosunda ki en iyi araç. Hem sessiz hem hızlı gidiyor.
Demesine gerek bile yok burda çoğu kişi biliyordur523 bile demişsin 680 i dememişsin![]()
Okul zamanı hele aboo şuan gene iyidir. 108 de okul zamanı kalabalık oluyor. Seferlerini baya uzatmışlardı.550 de feci kalabalık,587 de kalabalık olabiliyor
Kalkış anında bağırmasa güzel aslında.En guzeli Solaris valla
510 veya 680e binin bir daha bu soruyu sormazsınızSürekli çakılı (tercihen körüklü) hangi hatlar var?
O oluyor mu yaKalkış anında bağırmasa güzel aslında
Ya da 984'e bin, bir daha binmemeyi tercih edersin,510 veya 680e binin bir daha bu soruyu sormazsınız![]()
Para babasıysan ve saatini biliyorsan 204,Gencler Bornova Metrodan otogara en iyi gidis yolu nedir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.