"Yunus" trenleri gelince oh diyorsun, ama diğer marka trenler gelinceYok ya, biri gelince sövüyorsun, diğeri gelince sonunda geldi diyorsun
"Geldi gene tekerlekli mezbaha"
diyorsun, hele bir de Aliağa-Tepeköy arası,saat 6-7 civarı ise
"Yunus" trenleri gelince oh diyorsun, ama diğer marka trenler gelinceYok ya, biri gelince sövüyorsun, diğeri gelince sonunda geldi diyorsun
Yenican'ın hakkını yedirmem. İçi daha ferah bence"Yunus" trenleri gelince oh diyorsun, ama diğer marka trenler gelince
Abi yalnız İzban'da 90 Dakika kaldırma muhabbeti vardı ya,onu iptal ederlerse (ki en istemediğim)"Yunus" trenleri gelince oh diyorsun, ama diğer marka trenler gelince
Bence yunus hocam, daha yeni diye,tabii Rotem olduğundan kötü amaYenican'ın hakkını yedirmem. İçi daha ferah bence
Sanmıyorum, ücretsiz olmaya devam eder gibi. Marmarayda nasılsa öyle olurAbi yalnız İzban'da 90 Dakika kaldırma muhabbeti vardı ya,onu iptal ederlerse (ki en istemediğim)
En azından 65 Yaşa (Sadece izban adına)
8₺ alırlarsa
Hocam 65 Yaş bu, 1 durak için bile binebilir, tabii bu İzban'da normal, ama normal belediye otobüsünde olabilirSanmıyorum, ücretsiz olmaya devam eder gibi. Marmarayda nasılsa öyle olur
Pik saatlerde yapılsa bile yeter deHocam 65 Yaş bu, 1 durak için bile binebilir, tabii bu İzban'da normal, ama normal belediye otobüsünde olabilir
Körüklü olmayan 59 var. Sanırım 502 ve 599 da çoğu zaman çakılı. Muhtemelen Karabağlar ve Buca'da körüklü çakılı hatlar da vardır ama oralara hiç gitmediğim için bilmiyorum.Sürekli çakılı (tercihen körüklü) hangi hatlar var?
502 ve 599 için konuşayım 00.20 seferi bile ön kapıya kadar dolu bu hatların Yunus Keskin Parkı ve Bayraklı Çocuk Parkı durakları Şirinyer Pazar Yeri durağı kadar dolu oluyorKörüklü olmayan 59 var. Sanırım 502 ve 599 da çoğu zaman çakılı. Muhtemelen Karabağlar ve Buca'da körüklü çakılı hatlar da vardır ama oralara hiç gitmediğim için bilmiyorum.
Belki 585 de çok kalabalık olabilir. Atatürk mahallesinin çoğu yerini sadece 585 dolaşıyor. Gece 11'de bile çok kalabalık denk gelmişti.502 ve 599 için konuşayım 00.20 seferi bile ön kapıya kadar dolu bu hatların Yunus Keskin Parkı ve Bayraklı Çocuk Parkı durakları Şirinyer Pazar Yeri durağı kadar dolu oluyor
Körüklü olarak sürekli çakılı 168 var
671-879-510-171-193-490-304 Buca-Karabağlar-Gaziemir bölgesinde en çakılı olan hatlar. 879 da öyle talep varki bir ara gece seferi 23:45 ti dahada talep artınca 00:30 a kadar uzattılar.Körüklü olmayan 59 var. Sanırım 502 ve 599 da çoğu zaman çakılı. Muhtemelen Karabağlar ve Buca'da körüklü çakılı hatlar da vardır ama oralara hiç gitmediğim için bilmiyorum.
Buca full liste(Körüklü dahil)Körüklü olmayan 59 var. Sanırım 502 ve 599 da çoğu zaman çakılı. Muhtemelen Karabağlar ve Buca'da körüklü çakılı hatlar da vardır ama oralara hiç gitmediğim için bilmiyorum.
866'nın (2024 başı) sefer sıklığına rağmen yetememesi üzücü bir durumKörüksüzlerde de bol var
74, 805, 441
104 ve 866
680 e veya 23 e bin,hayatının işkencesini yaşaSürekli çakılı (tercihen körüklü) hangi hatlar var?
523 bile demişsin 680 i dememişsinKarabağlar'da da benim bildiğim 879,19,18,579,20,523,23,27
879 da f.altay yönüne depar seferler vardı,bi ara 5 dakikada bir çalışıyordu671-879-510-171-193-490-304 Buca-Karabağlar-Gaziemir bölgesinde en çakılı olan hatlar. 879 da öyle talep varki bir ara gece seferi 23:45 ti dahada talep artınca 00:30 a kadar uzattılar.)
Bir gün elbet bütün hatlara bineceğim ve ESHOT'u daha bilgili bir şekilde aşalayabileceğim (Tahmini zaman 2035)680 e veya 23 e bin,hayatının işkencesini yaşa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.