Eshot aktarma işinden dolayı böyle dolmuş hattı olmasa bile açmaz. 828 gibi uzatma işi çok düşük ihtimal olur.Eshota kimsenin açtıramadığı hattı dolmuşlar yıllardır kullanıyor![]()
Eshot aktarma işinden dolayı böyle dolmuş hattı olmasa bile açmaz. 828 gibi uzatma işi çok düşük ihtimal olur.Eshota kimsenin açtıramadığı hattı dolmuşlar yıllardır kullanıyor![]()
Koop evleri eski son duraktan depar servis açabilirler. Hat parçalı da çalışır.Ayrıca 520 Sadece koop evleri çalışsa 20 den daha çok iş yapar. Fakat 520 nin küçük doruk olması sebebiyle 20 hep çakılı gidiyor.
Genelde 20 de depar açıyorlar. 520 de İzulaş olduğu için biraz zor.Koop evleri eski son duraktan depar servis açabilirler. Hat parçalı da çalışır.
Güzel haber2025 sonbaharında yeni otobüs alımı için ihale açılması bekleniyor.
Bir sürü değil de biraz garip bir projeleri var demek daha doğru olur.izmirin metroları bitti mi şu anki büyükşehir başkanının bir sürü metro projeleri vardı.
Bence e-karat araçlardan devam ederler ve biraz daha turistik hatlar ile hem yoğun ama körüklü kadar yoğun olmayan hatlara vereceklerini düşünüyorum. Gönül ister ki ilk elektrikli araç filosu olduğu gibi en genci de olsun fakat yakın zamanda alınmaz gibi.Çok fazla elektrikli otobüs alacaklarını sanmıyorum. Yürütme giderleri düşük de olsa ilk alım maliyetleri yüksek. Yine de en azından 100 tane elektrikli otobüs alınmasını isterim. Bu sefer Mercedes alacaklarını düşünüyorum.
Bir de DMO’dan alınma bir miktar daha otobüs gelecekti bu sene. Onlara ne oldu acaba ?
m1'in 24 istasyonu yok mu ankaradaki gibi bir tane mega metro (ama oradaki gibi 3 metro bir arada değil 1 metro) mu yapmaya çalışıyorlarBir de M1'in BİR DAHA uzaması gibi bi olay var
Aslında M1 ile M4 birleşşe, M4 M1 uzatması olsa nasıl olur ? Zaten Bornova'dan M4 M1'in devamı gibi olacak.m1'in 24 istasyonu yok mu ankaradaki gibi bir tane mega metro (ama oradaki gibi 3 metro bir arada değil 1 metro) mu yapmaya çalışıyorlar
Pek sanmıyorum sadece metro uzatması yapmak komple yenihat yapmaktan daha mantıklı geliyor. Narlıdere uzatması bile otobüsler ile (tramvay pik saatlerde yetmeyebilir) idare edilebilecekken şimdi zeytinalanı uzatması gündemde, büyük ihtimal asıl amaç Urla'ya uzatmak. Onu kademe kademe yapıyorlarm1'in 24 istasyonu yok mu ankaradaki gibi bir tane mega metro (ama oradaki gibi 3 metro bir arada değil 1 metro) mu yapmaya çalışıyorlar
ben şahsen hattı bir yerde ikiye bölerdim m1a m1b misali yönetim zor olur öyle bencePek sanmıyorum sadece metro uzatması yapmak komple yenihat yapmaktan daha mantıklı geliyor. Narlıdere uzatması bile otobüsler ile (tramvay pik saatlerde yetmeyebilir) idare edilebilecekken şimdi zeytinalanı uzatması gündemde, büyük ihtimal asıl amaç Urla'ya uzatmak. Onu kademe kademe yapıyorlar
O uzatmadan önce yapılması gereken M3, M4 ve M5 var ama öncelik yanlış yere veriliyor.Pek sanmıyorum sadece metro uzatması yapmak komple yenihat yapmaktan daha mantıklı geliyor. Narlıdere uzatması bile otobüsler ile (tramvay pik saatlerde yetmeyebilir) idare edilebilecekken şimdi zeytinalanı uzatması gündemde, büyük ihtimal asıl amaç Urla'ya uzatmak. Onu kademe kademe yapıyorlar
öncelik hangisinde daha çok ilerleme katedilmişse ona veriliyor para yok bizdeki gibi aynı anda metro inşa edilemiyorO uzatmadan önce yapılması gereken M3, M4 ve M5 var ama öncelik yanlış yere veriliyor.
İşte o zaman işler değişir, İstanbul'daki M20 mi M2 mi olayı olur.Aslında M1 ile M4 birleşşe, M4 M1 uzatması olsa nasıl olur ? Zaten Bornova'dan M4 M1'in devamı gibi olacak.
Sıkıntı şu M1 zaten pik saatlerde tam kapasiteye yakın çalışıyor. Daha da uzatmak ne kadar mantıklı. İzmir'in yeni metro hatlarının yanında M1'in ağırlığını azaltacak planlamalar yapması lazımöncelik hangisinde daha çok ilerleme katedilmişse ona veriliyor para yok bizdeki gibi aynı anda metro inşa edilemiyor
İşte sıkıntı biraz orada M1 sürekli iki yandan da uzamış bir hat ve buna göre planlanmış bundan dolayı 2 hat şeklinde çalışacak istasyon olduğunu sanmıyorum. Bilen varsa lütfen yazsınben şahsen hattı bir yerde ikiye bölerdim m1a m1b misali yönetim zor olur öyle bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.