Orası uygun, eskiden oradan giriyordu eklemliler.izbanın karşısındaki egekent2 girişi körüklüye uygun olmayabilir çinkü dar gibi geliyor o yol bana
Orası uygun, eskiden oradan giriyordu eklemliler.izbanın karşısındaki egekent2 girişi körüklüye uygun olmayabilir çinkü dar gibi geliyor o yol bana
Evet 128 rahat rahat geçiyordu körüklü sıkıntı olmuyordu.Orası uygun, eskiden oradan giriyordu eklemliler.
o zaman 428 in sadece Egekent2 ye gidiş güzergahı bu şekilde değiştirilebilirEvet 128 rahat rahat geçiyordu körüklü sıkıntı olmuyordu.
Esenlik durağı içinde hemen dönüşte 1 durak daha koyulabilir böylece Esenlik durağıda tamamen işlevini yitirmez.o zaman 428 in sadece Egekent2 ye gidiş güzergahı bu şekilde değiştirilebilir
Dönüş güzergahında düz Çanakkale asfaltından mı yoksa eski güzergahından mı gidecek ?o zaman 428 in sadece Egekent2 ye gidiş güzergahı bu şekilde değiştirilebilir
eski güzergahındanda gidebilir çanakkale asfaltındanda gidebilir aslında ama ulukente girse daha iyi olur o da belki şu şekilde olabilir. Mevcut Güzergah-İrem Sitesi-Market,Üst Geçit,Ulukent Trafo (748,698,848 gibi kavşaktan dönüp)-Jandarma Ormanı-Top Sahası-Ulukent Aktarma (Kavşaktan Dönüp)-Ulukent Gar-Kargılar-Eski Yol-Mevcut Güzergahın DevamıDönüş güzergahında düz Çanakkale asfaltından mı yoksa eski güzergahından mı gidecek ?
O şekilde çok uzar karışık olur öyle olacağına eskisi gibi kalsın galiba artık 128 ve 428 tamamen aynı güzergahta gidecek egekent 2 izbana giden sadece 749 ve 848 olacak insanların buna alışması zor olacak ama zamanla oturduğunda 128 ile 428 arasında yoğunluk dengesi iyi sağlanmaya başlar zaten Esenlik, Otuz Ağustos ve Top Sahası duraklarından sadece 428 geçmesi yetersiz kalıyordu sabahları o duraklardan binen çok oluyor 128 artık 428'e biraz destek olur.eski güzergahındanda gidebilir çanakkale asfaltındanda gidebilir aslında ama ulukente girse daha iyi olur o da belki şu şekilde olabilir. Mevcut Güzergah-İrem Sitesi-Market,Üst Geçit,Ulukent Trafo (748,698,848 gibi kavşaktan dönüp)-Jandarma Ormanı-Top Sahası-Ulukent Aktarma (Kavşaktan Dönüp)-Ulukent Gar-Kargılar-Eski Yol-Mevcut Güzergahın Devamı
Alakası yok zaten 2007 dan 2014 e kadar körüklü vardı 128 de kısalınca sabah akşam körüklü veriliyordu ben hatırlıyorum 0345k veriliyordu iztaşıt olmadan önceizbanın karşısındaki egekent2 girişi körüklüye uygun olmayabilir çinkü dar gibi geliyor o yol bana
o zamanlar burada yasamiyordum yamanlarda yasiyordum o nedenle bilmiyordum eskiden 128 in körüklü çalıştığınıAlakası yok zaten 2007 dan 2014 e kadar körüklü vardı 128 de kısalınca sabah akşam körüklü veriliyordu ben hatırlıyorum 0345k veriliyordu iztaşıt olmadan önce
İztaşıt 128 için kötü oldu ama diğer hatlar için iyi. 128'e artık hiç körüklü girmiyor ve sefer sıklığı azaldı eskiden sabah 15 dakikada birdi.Alakası yok zaten 2007 dan 2014 e kadar körüklü vardı 128 de kısalınca sabah akşam körüklü veriliyordu ben hatırlıyorum 0345k veriliyordu iztaşıt olmadan önce
128 güzergahı köye girer sadece ama bence kent 2 güzergahından devam etmeli egekent 2 izban durağında yolcusu çok olur orayı bozmaları hata olur@Rekli hocam bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Eğer ukome kararı uygulanırsa 428 hiç köye girmeyecek 128 girecek.
Evet en iyi öyle egekent 2 izbana uğramazsa sıkıntı olur köyden çıkınca Ulukent aktarma durağından geçip tekrar Çanakkale asfaltına çıkmalı.128 güzergahı köye girer sadece ama bence kent 2 güzergahından devam etmeli egekent 2 izban durağında yolcusu çok olur orayı bozmaları hata olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.