Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım-Büyükşehire Meclis aracılığıyla iletilecek önerileriniz istekleriniz

428'de full körüklü çalışmalı köy için 127 Egekent 2 - Egekent Aktarma hattı açılmalı ve o hat köye girmeli. Bu hattın güzergahı Ulukent içinde 428 ile aynı olacak ve Egekent 2'nin otobüs girmeyen yerlerini de dolaşacak köyden binenler mağdur olmaz hem de sadece 428'in geçtiği duraklardan artık bu hat da geçeceği için 428'in yoğunluğu az da olsa azalır ve o duraklardan binip izbana gidenler için yardımcı olur. Bostanlı'dan gelenler de sıkış tepiş solo otobüsle köyün içinde inmektense rahat rahat körüklüyle gidip biraz fazla yürüyebilirler. Zaten şu anda da 428'in çoğu seferi körüklü olduğu için mecbur kargılarda veya ulukent garda inip yürüyorlar.
https://metrodreamin.com/view/bW9yOGpjYWVVMmRqYlFHMnNYTXRiWVo3b0V1MXw5
128 girse köye?
 
Ulukent Gar’dan Egekent2 ye sadece 428 giderse gereksiz doluluk yaşanır 428 de zaten 128 428 in besleme hattı gibi birşey
Köy için ya mevcut 428 seferlerinin hepsi körüklüye çevrilip ek solo seferler konulmalı ya da önerdiğim 127 hattı açılmalı bu hat sadece köy için değil göç idaresi yolundan geçeceği için oradan egekent aktarmaya ulaşım da sağlanmış olur hem de sadece 428'in geçtiği Top Sahası, Otuz Ağustos, Esenlik duraklarından geçen bir hat daha olur o duraklardaki yoğunluğu biraz alır 127 hattı 35 40 dakikada bir çalışsa gene iyi iş yapar 2 araç çalışsa bu hat için yeterli olur.
 
128 in girmesi bence de uygun olacak bende öyle düşünmüştüm.
Zaten en başından 128 girmeliydi neden yıllardır 428'i süründürüyorlar anlamadım 128 zaten hep solo otobüsle çalışan ve çok yoğun olmayan bir hat köy içine girmesi çok büyük sıkıntı olmaz ama 428'e körüklü şart ve uzun parkurlu bir hat.
 
Evet yeterli araç olursa döner zaten 428'e bazı seferlerinde köye girsin diye özellikle solo sefer koyuyorlar. Ancak inşallah 128'e artık sultan vermezler köye giriyor diye sultan verme ihtimalleri yüksek.
@Rekli hocam bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Eğer ukome kararı uygulanırsa 428 hiç köye girmeyecek 128 girecek.
 
Mavişehir 2 aktarma merkezi,

İzban'ın diğer tarafına (üstgeçit açıldıktan sonra bile) otobüs aktarma merkezi sağlanıp otobüslerin üstegeçit açıldıktan sonra oluşacak trafik yoğunluğundan etkilenmemesini sağlamak.

221 ve 487'nin buraya uzatılması,
Anadolu Caddesinden giden bazı hatların Mavişehir Aktarma merkezine bağlanması,
Cumhuriyet/Mustafa Kemal Mavişehir hatlarının açılması


Kısacası Mavişehir'in Bostanlı'ya destek bir aktarma merkezi olarak kullanılmaya başlanmasını istiyorum.


Ek olarak Tramvayın buraya uzaması fakat bu gerçek olmayacak gibi
 
Evet yeterli araç olursa döner zaten 428'e bazı seferlerinde köye girsin diye özellikle solo sefer koyuyorlar. Ancak inşallah 128'e artık sultan vermezler köye giriyor diye sultan verme ihtimalleri yüksek.
Yok, zaten oraya 12 metrelik araç çalışıyor şu an, muhtemelen ÖHO kooperatifi Otokar marka olmayan 12 metrelikleri verir.
 
şu 128 in köye girme olayına aşırı sevindim en azından bostanlıdan dönerken celalettin akarda inip ulukent e koşturmayacağım birde koşupta otobüsü kaçırıyordum o dahada berbat bir durum
 
ama şöyle bir durum varki 128 artık egekent2 izbandan geçmeyecekmiş izbana en yakın durağı Simge Sitesi durağı olacakmış
 
Mavişehir İzban ile Şemikler İzban arasına yol yapıldı, Mavişehir'e yapılıp Şemikler'in ara durak olması daha mantıklı olur.
Anayola çıkabilecek en yakın yer Şemikler İZBAN-Menekşe Parkı-Ayyıldız şeklinde. Mavişehir İZBAN'ın oteller tarafından kalksa yine Ayyıldız'a kadar gidip geri dönmek durumunda.
 
Yok, zaten oraya 12 metrelik araç çalışıyor şu an, muhtemelen ÖHO kooperatifi Otokar marka olmayan 12 metrelikleri verir.
Şu anda zaten 128'de 1 akia sabit çalışıyor o çalışmaya devam eder ama otokar dışında fazla araç yok temsalar ve akialar az sayıda.
 
Geri
Üst Alt