Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sabah Evka 3 metroda idim
111 her seferi çok dolu geldi çok dolu kalktı

114 te 111 kadar olmasa doluydu baya öğrenciler geldiği zaman çakılmaya başladı
67 kalabalık geldi gitti körüklü solaris vardı
330 515 963 genelde 5 7 yolcı ile geldi giderken yarı oturaklıydı
966 988 dolu geldi gitti arka arkaya 988 ler geldi dolu hep
317 çakılıydı neredeyse gidiş dönüş
449 2 defa çakılı geldi oturaklı kalktı
515 ile evka 3 metrodan nato durağına geldim genelde oturaklıydı ara duraklardak alabalıklaştı. 671deyim anlık büyük ihtimalle çakılcaz nato 1 durağındayken öndeki otobüs yıkık camiyi geçmişti.

428 Bostanlı İskele - Egekent-2 19.00 kalkışı: çakılıydı mercedes körüklüydü hatırladığıma göre
848 Ulukent Akt. - Koyundere 20.00 kalkışı: ayakta 10-15 kişi vardı otobüs sultandı
660 Yeni Foça - İzmir Otogar 16.30 kalkışı: çakılıydı

428 nereden çakıldı?
Çiğli Belediye, bende oradan bindim böyle çakılı olacağını bildiğim için yola inip otobüsün dibinden yürüyerek kapının en önüne geçip bindim. Otobüs körüklü olup köye girmemesine rağmen 748,848,698 i yakalayamadım 19.40 da 428 Ulukent Akt. a geldi 698,848 19.35 de 748 de tam 428 geldi o hemen kalktı gitti 20.00 748 i de geç kalktı bu nedenle 848e bindim

Bu saatte gerçekten en iyisi M1 + vapur + 428 yapmak öyle de eve gitmek çok uzun sürüyor ama öbür türlü de izbanla çakılı işkencesi ya da 800/602 ile trafik + çakılı işkencesi çekiyorum.
Bugün 168de bunaldım ya bende sabah 20 dakikada gittiği yolu 40 dakikada gitti Otobüs aşırı doluydu grev zamanı gibi keşke o boş dolmuşa binseydin uyku bastı ayakta duramıyorum bayılacaktım otobüsün içinde ki oturacak yer hiç olmuyor bu sefer arka körük dolu geldi zaten 2 durak sonra kalkan o deparı Ali İhsan Beye alsalar keşke orda Park etçek yer de var vallaha soğudum Eshottan

Bugün 168de bunaldım ya bende sabah 20 dakikada gittiği yolu 40 dakikada gitti Otobüs aşırı doluydu grev zamanı gibi keşke o boş dolmuşa binseydin uyku bastı ayakta duramıyorum bayılacaktım otobüsün içinde ki oturacak yer hiç olmuyor bu sefer arka körük dolu geldi zaten 2 durak sonra kalkan o deparı Ali İhsan Beye alsalar keşke orda Park etçek yer de var vallaha soğudum Eshottan
Otobüste kalabalık izbandan daha da çekilmez oluyor. Şoför ani manevralar yaparsa bir de ayaktayken çok kötü oluyor. Ayrıca izbanda en fazla 40 dakika ayakta kalıyorum ama 800'de trafik varsa 1 saati geçiyor bundan sonra bu saatlerde 800'e binmem.

675 ekspres değil mi nasıl her yerde duran 975 boş olabiliyor
İnsanlar galiba ekspres diye 675'i daha çok kullanıyor. Fahrettin Altay'dan doğrudan Seferihisar tarafına gidecek olan 975'e binmiyordur herhalde 675'e biniyordur. 975 belki F. Altay'dan çok dolu kalkmayıp ilerideki ara duraklardan yolcu topluyordur.

Geri