Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa Kemal Caddesinde yürüyorum Evka 3 yönüne 330 ayakta yolcu ile hafif kalabalık geçti. 214 Kemer yönüne çok kalabalık geçti. Bornova Stadı durağında bekleyen çok insan var. 10 dakikadır 214'ten başka otobüs geçmedi gelen hat çakılacak. 568 şimdi orta kalabalık ile geçti. 963 çakılı arkasında 515 var 963 Bornova stadından yolcuları alamayacak 515 de kalabalık. 568 Evka 4 yönüne kalabalık gidiyor.

268 Bornova yönüne Mevlana Mahallesi Camii’den çakılıya yakındı ve ortadan bindim. Şöför her durakta orta ve arka kapıdan yolcu aldı ve Çağla durağında tamamen çakıldı. Şu an 268’de en az 9 araç çalışıyor (Çağla-Mevlana Camii arası 2 yönden 9 tane 268 1 tane 358 ve 1 tane 468 geçti). Bazı araçlar zaman kaybetmemek için Doğanlardan servis dışı kalkıyor

268 Bornova yönüne Mevlana Mahallesi Camii’den çakılıya yakındı ve ortadan bindim. Şöför her durakta orta ve arka kapıdan yolcu aldı ve Çağla durağında tamamen çakıldı. Şu an 268’de en az 9 araç çalışıyor (Çağla-Mevlana Camii arası 2 yönden 9 tane 268 1 tane 358 ve 1 tane 468 geçti). Bazı araçlar zaman kaybetmemek için Doğanlardan servis dışı kalkıyor
Hocam ordan 2 3 durak önceden 8 yıl kullandım o hattı 2012 Otokarlar çalışırdı sadece sabır testi gibiydi

Hava 6° hala cam açıyorlar delircem aracı soğuttular sıcakta ds özellikle tam açılmayan camları açıyorlar hiç bir şeye yaramıyor klima da zaten açık oluyor sonra ben kapatıyorum şu otokarkar gibi tam açılmayan camlar hiç bir işe yaramıyor ne zaman anlarlar acaba Temsalarınkini hadi yine anlarım da otokar neden

Geri