Halkapınar'dan binemedim şimdi çakıldı diğer metroyu bekliyorum.Fahrettin altay bornova arası çakılı. 533 otokor körüklü çakılı kalktı 2 dk sonra izulaş temsa çakılı kalktı.
Halkapınar'dan binemedim şimdi çakıldı diğer metroyu bekliyorum.Fahrettin altay bornova arası çakılı. 533 otokor körüklü çakılı kalktı 2 dk sonra izulaş temsa çakılı kalktı.
Normalde Birkent durağında çakılıyor iyi toplamış yineHastane dönüşü 502 ye bindim ptt santral durağında çakıldı.
alpaslan - yeni garaj dolmuşlarını görüceksin birdeEvka 1 Kemer-4 boş koltukla gürçeşme de gidiyoz (ilk defa bindim buranın dolmuşuna araç bizim Ordaki jestlere göre kötü koltukları koparılmış falan
Aktarma Merkezi geçer mi dedim geçer dedi uzağından geçiyormuş en azından yakınında sordum geçer in burdan yürü ya dedi serseri tipli adam bu arada şu Buca Osmangazi dolmuşun gören var mı görüyordum da kalkmış sanırsam benim işime yaramıyor o başka konualpaslan - yeni garaj dolmuşlarını görüceksin birde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.