Ayaz
Astsubay
kartımda para olmadığı için 800 e binmiştim bin pişman oldumBu yüzden o saatlerde 800'e binmek istemiyorum izban da çekilmez halde olsa da izbanı tercih ediyorum.
kartımda para olmadığı için 800 e binmiştim bin pişman oldumBu yüzden o saatlerde 800'e binmek istemiyorum izban da çekilmez halde olsa da izbanı tercih ediyorum.
Bugün sabah ben de aynı sorunu yaşadım normalde izbana binecektim 98 tl para bile yetmedi ücreti çok artırmışlar online yükleme yaptım o da bir türlü karta geçmedi tam da o sırada izbanı kaçırdım sonra mecbur 602'ye bindim diğer izbanı beklesem derse yetişemezdim 602'ye bindiğimde trafik vardı ama ona rağmen Egekent 2'den Ankara Caddesi durağına kadar 43 dakikada gittim, şoför trafiği aştı sağdan hızlı hızlı gitti fazla takılmadan ayrıca çok sinirli bir şofördü Ankara Caddesinde önümüze kamyonet çıktı onun şoförüyle az kalsın kavga edecekti bir kere düğmeye yanlış basıldı diye çok bağırdı trafikte öndekilere bağırıyordu.kartımda para olmadığı için 800 e binmiştim bin pişman oldum
birde dijital karttı benim kartım online yükleme yapmakla uğraşmadım hiç direkt 800 e bindim.Bugün sabah ben de aynı sorunu yaşadım normalde izbana binecektim 98 tl para bile yetmedi ücreti çok artırmışlar online yükleme yaptım o da bir türlü karta geçmedi tam da o sırada izbanı kaçırdım sonra mecbur 602'ye bindim diğer izbanı beklesem derse yetişemezdim 602'ye bindiğimde trafik vardı ama ona rağmen Egekent 2'den Ankara Caddesi durağına kadar 43 dakikada gittim, şoför trafiği aştı sağdan hızlı hızlı gitti fazla takılmadan ayrıca çok sinirli bir şofördü Ankara Caddesinde önümüze kamyonet çıktı onun şoförüyle az kalsın kavga edecekti bir kere düğmeye yanlış basıldı diye çok bağırdı trafikte öndekilere bağırıyordu.
Sinyalizasyonda sıkıntı yok. Zaten 5,7,82,321,305 geçen yıldan beri seferleri az çalışıyor. Orada tüm yük 6 ve 8 de oluyor genelde. Aziz başkan zamanı olsaydı bu hatlar çoktan aktarmalı olmuştu.1.5 yıl yapmaları için uzun bir süre değil mi zaten bu metronun yapım süresi var. Bu işler nasıl yürüyor tam bilmiyorum. Metro bittikten sonra mı sinyalizasyon işleri başlıyo?
İKÇÜ okuyan arkadaşım artık 912 ile gidip gelicek 108 lira istemiş dün kartından.İzbanda ücret artmasına rağmen doluluk yüksekti bugün. Ancak öğrenciler sanırım 800 ve 602 ye yığılmış. Bayraklı tünelinde ufak bir kaza olduğunda yada İKÇÜ-Çiğli arası çevreyolunda çalışma olunca maalesef Çiğli trafiği alt üst oluyor. İzban aktarma olsada ücret yine yükselecekti. Maalesef İzbanın artı para olayında büyük saçmalık var. Şu durak giderseniz şu kadar para çekecek denilse daha iyi. Gereksiz yere fazla para yüklemekle uğraşılıyor. Özellikle İzmirim Kart otomatlarının yavaş olması ve gişelerde çalışan olmaması sabah ve akşam saatlerinde kuyruk ve gecikmeye sebep oluyor.
Aşırı artış oldu bu zamdan önce kartımda 43 tl ile binebiliyorum bugün 116 tl aldı öğrenciler için çok zor durum çoğu zaman parasız kalabiliyorlar dün bu yüzden ben de binemedim sonra mecburen 602'ye bindim.İKÇÜ okuyan arkadaşım artık 912 ile gidip gelicek 108 lira istemiş dün kartından.