Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
14.00’teki 268 çakılı kalktı. 565 zaten 2 araç vardı ikisi üst üste kalktı.Mesai bitiyorken 468-566-584 gibi hatları çalıştırmaları lazımdı. Şimdi bu hatlar akşamüstü boş gider.
O bölgede yaşamadığım için bilmiyorum 3 sorum olacak doğanlar bölgesinde yaşayan arkadaşlarımıza.
1 ) 367 Ümit Mh. - Kemer Akt. hattı çakılı oluyor mu ?
2 ) 268,468 yoğunluğuna hiç girişmeden Kemerden 367 ye binip Doğanlar,Mevlana bölgesine böyle gitmek mantıklı mı ?
3 ) 358 hattı Doğanlar’ın üst kesiminden gittiği için o bölgenin yoğunluğunu kısmen de olsa alıyormu ?

O bölgede yaşamadığım için bilmiyorum 3 sorum olacak doğanlar bölgesinde yaşayan arkadaşlarımıza.
2 ) 268,468 yoğunluğuna hiç girişmeden Kemerden 367 ye binip Doğanlar,Mevlana bölgesine böyle gitmek mantıklı mı ?
3 ) 358 hattı Doğanlar’ın üst kesiminden gittiği için o bölgenin yoğunluğunu kısmen de olsa alıyormu ?
Ben de bilmiyorum ama Doğanlar bölgesi sadece yerleşim yeri değil mi ? Yani bizim Egekent 2 ve Koyundere gibi sadece evi orada olanların kullandığı bir hat olması lazım ama seferleri çok sık olduğu halde her saat çakılı oluyor. Burada 128 sabah akşam çakılı olsa da diğer saatlerde bomboş veya en fazla koltuklar dolu şekilde gidiyor.

367 Okullar bölgesine giden Liseliler için mantıklı. Sefer sıklığı çok düşük. Seferlerini yakalarsan kullanmak mantıklı.

358 ise 268 bir süre gelmediyse doluluğunu alıyor. Peş peşe ise boş gidiyor. Ama Mevlana’da çakıldığı da oluyor.

268 09.30-14.30 arası çok kalabalık olmuyor (Doğanlardan bazı seferleri çakılı). Akşam ise ilginç 20.40’ta boş 268’e de bindim 01.00’da çakılı olanına da.

268 aynı zamanda bir sürü okuldan geçtiği için akşam yoğunluğu erken başlıyor.

1 06:40 ve 08:30 seferleri çakılı oluyor onun dışında bomboş
2 mantıksız bir işlevi yok
3 denk gelen olursa oluyor keşke saatleri daha da arttırılsa örneğin 20 dakika da bir olsa daha fazla kullanılır ve işlevli bir hat olur ve ayrıca bazı geçtiği yerlerde (ekteki şekilde) durak açılsa daha iyi olur
1761677218783.png

Geri
Üst Alt