Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizin bu 428 sorununu çözmek için proje geliştiriyorum inşallah oraları rahatlatıcaz
Kent 2 ve Ulukentteki İztaşıtlardan biri Bostanlıya çalışsa bu durum çözülür. Çünkü 820 ve 827 arka arkaya ara yolcularını müthiş topluyor. Oyüzden Egekent Aktarma merkezi saçma şekilde kullanılıyor. Bana kalırsa çoğu hat Çiğli Aktarmada toplanması lazım. En azından yolcuların bir kısmı izban dışında tramvaya aktarılabilir. Çiğli Aktarmaya diğer hatların da gelmesi ve genişletilmesi demek en azından Ataşehir kavşağındaki trafiği rahatlatır. Çünkü oradaki sabah ve akşam trafiği 820-827-595 ve 428 in parkur süresini uzatıyor. Zaten Mavibahçe-Hiltown yolcusu bu hatları hep çakılı yapıyor ama trafik ve bostanlı yolcuları denk geldi mi tam eziyet. Yani oyüzden Koyundere-Asarlık-Ulukent-Kent2-Harmandalı bölgesi hatları Çiğli Aktarmaya gitmeli. Sadece Menemen ve Ulukente çalışmaları yetmiyor.

Bana kalırsa çoğu hat Çiğli Aktarmada toplanması lazım
Ama şu anki son durak yerine erişim sıkıntı, kaymakamlık karşısı boş alan son durak olsa belki. Eski halk ekmek fabrikası da kullanılabilir. Eğer orası da sorun olur denirse Şemikler İZBAN.

Son düzenleme:
Kent 2 ve Ulukentteki İztaşıtlardan biri Bostanlıya çalışsa bu durum çözülür. Çünkü 820 ve 827 arka arkaya ara yolcularını müthiş topluyor. Oyüzden Egekent Aktarma merkezi saçma şekilde kullanılıyor. Bana kalırsa çoğu hat Çiğli Aktarmada toplanması lazım. En azından yolcuların bir kısmı izban dışında tramvaya aktarılabilir. Çiğli Aktarmaya diğer hatların da gelmesi ve genişletilmesi demek en azından Ataşehir kavşağındaki trafiği rahatlatır. Çünkü oradaki sabah ve akşam trafiği 820-827-595 ve 428 in parkur süresini uzatıyor. Zaten Mavibahçe-Hiltown yolcusu bu hatları hep çakılı yapıyor ama trafik ve bostanlı yolcuları denk geldi mi tam eziyet. Yani oyüzden Koyundere-Asarlık-Ulukent-Kent2-Harmandalı bölgesi hatları Çiğli Aktarmaya gitmeli. Sadece Menemen ve Ulukente çalışmaları yetmiyor.
Çiğli aktarma yeri eskisi gibi değil eskiden geniş bir yer iken şimdi dar orası körüklü araçların geçişi zor olur ayrıca çiğli belediye durağında inen binen çok insan oluyor o yüzden eski düzene geçilmezse bu durum devam eder

Hocam oraya nasıl körüklü sokacan 2 orada nerede parklayacak
Şu anki minibüs peronu bozulup ESHOT peronu yapılarak 😅 Gidiş-dönüş Bahriye Üçok Bulvarından
Bornova Metro peronu da ondan çok büyük değil. Çiçekçilerin kurulduğu alan iptal edilip, kaymakmlık bahçesinden de biraz alan alınırsa, 12 araçlık peron olur orası.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt