Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence 598 i geçecek hat yok çünkü o ufacık bayraklıda 76 durak gidiyor özellikle toki bölümü çokkk karışık önüne gelen sokağa giriyor otobüs, süren şoförlere Allah yardım etsin çünkü Eshot etmeyecek.
Bergama şehir içi hatları daha kötü gibi 598'i öğrendim ama onları bir türlü öğrenemedim

bence 598 i geçecek hat yok çünkü o ufacık bayraklıda 76 durak gidiyor özellikle toki bölümü çokkk karışık önüne gelen sokağa giriyor otobüs, süren şoförlere Allah yardım etsin çünkü Eshot etmeyecek.
538 çok dolaşsa da en azından bütün Karabağlar'ı dolaşıyor zaten Karabağlar çok dağınık ve çarpık yapılaşmış bir ilçe doğru düzgün bir ana caddesi yok bu yüzden dolaşması gerekiyor yapacak bir şey yok.

Benim oturduğum mahalledeki sokakların %5i yanlış.

Yol bağlı gözüküyor ki orası çıkmaz yol.
Komple yeşil alan gözüküyor aslında arka yol var, bağlantı yolu var.

Otopark bağlantısı gözüküyor, öyle bir bağlantı yok arada kaldırım var. Anlamadım
ileride yapacakları şeyleri önce oraya çiziyorlar hocam mesela çıkmaz sokağın önündeki evi yıkıp iki sokağı birleştirecek olabilirler mesela harmandalı son durak civarına bakın o bölgede fazla ev olmamasına rağmen sokaklar çizilmiş ve numaralandırılmış durumda aynı şekilde Ahıska Toki civarıda öyle

538 çok dolaşsa da en azından bütün Karabağlar'ı dolaşıyor zaten Karabağlar çok dağınık ve çarpık yapılaşmış bir ilçe doğru düzgün bir ana caddesi yok bu yüzden dolaşması gerekiyor yapacak bir şey yok.
tek düz yolu Eskiizmir Cd. ama o caddede bütün Karabağlara ulaşmıyor o nedenle böyle bir güzergah seçilmiş büyük ihtimalle

Eshotta hat sayısı 440 a çıktı hangi hat eklendi bilen varmı ?
227 Organize Sanayi - Bostanlı İskele hattı yeniden eklenmiş enteresan bir güzergah ile..

Bostanlı İskele -> Organize Sanayi
IMG_0061.png

Organize Sanayi -> Bostanlı İskele
IMG_0062.png

227 Organize Sanayi - Bostanlı İskele hattı yeniden eklenmiş enteresan bir güzergah ile..

Bostanlı İskele -> Organize Sanayi
Ekli dosyayı görüntüle 79885

Organize Sanayi -> Bostanlı İskele
Ekli dosyayı görüntüle 79886
Ben de bu hattı kent rehberinde görüp şaşırdım ve acaba tekrar açılacak mı diye düşünüyordum. Neden Organize sanayi yönünde her yeri dolaşıp Bostanlı yönünde dolaşmıyor. Bir hata mı var acaba

Ben de bu hattı kent rehberinde görüp şaşırdım ve acaba tekrar açılacak mı diye düşünüyordum. Neden Organize sanayi yönünde her yeri dolaşıp Bostanlı yönünde dolaşmıyor. Bir hata mı var acaba
hep öyleydi zaten bostanlıdan organize yönüne çok kullanılmıyor ama organizede işten çıkıp gezmek için 227 aşırı kullanışlı bir hat

523-524 kış seferleri 20 dkda bir oluyor baktım az önce. 18 ve 19 pik saatlerde 10 dakikada bir olucak şekilde. 879 yine çıldırttı. sabah 5:50 de başlıyor ama son seferi 00:05... Yanlış ki yanlış... 16 saatte bir çalışıyordu şimdi 45 dakikada bir olmuş. 579 15 dakika da bir devam. 20 pik saatlerde 12 dakikada bir olucak şekilde devam tabi tutturabilirse.. 227 sanırım organizede tramvayı görmeyen yerlerden geçecek sonra ikçüye uğrayacak gibi.

Metro açık olmasına rağmen 6 nın seferleri artmış 5 numara sanırım okul saatinde sıklaşmış sadece. 7 numarayı 40 dakikada bir yapmışlar. Tuhaf olmuş. 305 sadece sabah 30 dakikada bir çalışıyor bana göre hiç çalışmasa daha iyi. 417 15 dakikada bir 353 20 dakikada bir olmuş. 481 8 eylülde seferleri gözükmüyor kaldırılacak sanırım. 969 15 dakikada bir 480 20 dakikada bir seferlere dönmüş körüklüler girmeye başlayacak demek.

Geri
Üst Alt