şuna denk gelen kaç kişi vardır bu forumda ?
Kemalpaşa daha önce olucak yada ilk urla ikinci kemalpaşa olucak iztaşıt içinTorbalı Urla Bergama Urla öncelikli ama bakalım artık belli olmaz belki anlaşma yapmışlardır
Zaten kemalpaşa ve urlaya iztaşıt gelince en azından Mersinli ve İnciraltı garajlarının otobüsleri rahat edecek. Özellikle Bornova,Balçova ve Yeşilyurt otobüslerinin seferleri artırılmış olucak.iztaşıt gelince bariz şekilde 800,748,749 hatlarında sefer artışı oldu 800 ü önceden 50 dk beklediğimi biliyorum çiğliye gitmek için Koyundere durağında 800 ü bekliyordum 17.00 da kalkmıştı menemenden ben 17.05 de durağa gittim otobüs gelmedi otobüs 17.50 de geldi ama çakılı geldi bende 748i bekledim o da 18.10 civarı geldi izbanla gittim çiğliye
Yolun bir kısmı kapalı olduğu için ara verildi. Yol çalışması sonrası Karşıyaka İZBAN-Gümüşpala-Yamanlar-Doğançay-Bayraklı TOKİ-Şehir Hastanesi-Cengizhan olarak yeniden açılmalı.537 hattında cumartesi,pazartesi,salı seferler yok görünüyor galiba eshot önce sefer düşüreyim dedi sonra dediki ne seferleri azaltıcam direkt kapatayım bee dedi
İztaşıt'tan bozma dolmuşlar kullanılırsa girer, dolmuş niyetineYolun bir kısmı kapalı olduğu için ara verildi. Yol çalışması sonrası Karşıyaka İZBAN-Gümüşpala-Yamanlar-Doğançay-Bayraklı TOKİ-Şehir Hastanesi-Cengizhan olarak yeniden açılmalı.
1609/12 Sokak da, 7190/4 Sokak da alçak taban araçlara uygun.İztaşıt'tan bozma dolmuşlar kullanılırsa girer, dolmuş niyetine
Eski foçaya zor da aliağaya seneye gelir inşallahEski Foça'ya ve Aliağa'ya acaba ne zaman iztaşıt gelir
Dolmuşçular ile ne zaman anlaşırlarsa o zaman gelir eski foca koop ve Aliağa koop anlaşma sağlanması lazım çünkü izmir eski Foça ve Aliağa izmir arası dolmuşlar varEski Foça'ya ve Aliağa'ya acaba ne zaman iztaşıt gelir
Aliağaya gelirse Aliağa'nın ulaşımı çok rahatlar. Köy hatları ve şehir içi hatlar açılmalı ayrıca Aliağa - İzmir Otogar hattı da açılabilir açılırsa izbana alternatif olur.Eski foçaya zor da aliağaya seneye gelir inşallah
Aliağa - Şehir İçi hattı iztaşıta dönebilir.şehir içi hatlar açılmalı
Otokar derse ne dicenEshot şoförüne sorcam bakalım yaklaşık 40 kadar olan aracımız ne
Bayılcam otobüste ne olacakOtokar derse ne dicen![]()
Otokar olursa sen ne yap ne et o otobüsü sen al iztaşıt olarak çalıştırırsınBayılcam otobüste ne olacak
Gelirse körüklü almaları lazım özel günlerde o çekilmez, gerçi Otogar hattı açılacak o ayrıEski Foça'ya acaba ne zaman iztaşıt gelir
Otogar hattı açılırsa zaten 744'ün yoğunluğu o hatta kayar. Ayrıca Eski Foça'ya 750 benzeri Ulukent'e giden bir hat açılması güzel olur.Gelirse körüklü almaları lazım özel günlerde o çekilmez, gerçi Otogar hattı açılacak o ayrı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.