Arabey belde istemez beldeleri bizim 72'ye verelim Atabey'e 2024 Kırmızı Conecto verelim 2 taneAtabey'e bizim 502'deki Beldeleri verelim ben alırım bunları![]()
@Kav hocam, bizim hatlara da bir verirsiniz di mi, 19/20 ve 588'eArabey belde istemez beldeleri bizim 72'ye verelim Atabey'e 2024 Kırmızı Conecto verelim 2 tane
Her garaja eşit dağıtılır size de yollayalım 1-2 tane@Kav hocam, bizim hatlara da bir verirsiniz di mi, 19/20 ve 588'e
Zaten nefret ediyorum ama mavi nasıl olur bilmem bari boyarlarken klimayıda yenilesinlerAtabey yakar bunları
Bu zamlarla birlikte A tarifesinde
İZBAN’daki grev nedeniyle ulaşım hatlarında düzenleme
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Banliyö Sistemi’nde (İZBAN) görev yapan personelin greve gitmesi nedeniyle ulaşımda düzenleme yaptı. Yurttaşların toplu ulaşımda sıkıntı yaşamaması için güzergah boyunca yeni hatlar açılırken mevcut hatlardaki sefer sıklığı da artırıldı.
Kamu çalışanlarının ülke genelindeki bir günlük iş bırakma eylemine TCDD personeli de katıldı. Grev nedeniyle 18 Ağustos Pazartesi günü İZBAN seferleri durdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için otobüs hatlarının güzergahlarında ve çalışma programında düzenleme yaptı.
Yeni hatlar oluşturuldu
Kuzey aksında Aliağa, Biçerova ve Hatundere istasyonlarına olan ulaşım talebinin karşılanması amacı ile Aliağa Aktarma ile Egekent Aktarma Merkezi arasında sefer yapmak üzere 843 numaralı yeni otobüs hattı oluşturuldu. Güney aksında ise Torbalı (Tepeköy Aktarma Merkezi) ile Sarnıç Aktarma Merkezi arasında hizmet vermek üzere 773 numaralı yeni hat açıldı. Gece saatlerinde sefer yapan 200 numaralı Mavişehir Aktarma-Havalimanı hattı gün içerisinde de hizmet verecek. Alsancak bölgesinde oluşabilecek yolcu yoğunluğunun önlenmesi amacıyla Lozan Meydanı ile Halkapınar Metro arasında yeni hat oluşturuldu.
Ek seferler koyuldu
204 Bornova Metro-Havalimanı, 233 Esbaş Aktarma Merkezi – Konak, 484 Yeşilbağlar – Konak, 418 numaralı Şirinyer Aktarma Merkezi-Halkapınar Metro, 470 numaralı Tınaztepe-Lozan Meydanı, 515 Tınaztepe - EVKA3 Metro, 818 Esbaş Aktarma Merkezi - Şirinyer Aktarma Merkezi hatlarına ilave servisler tahsis edildi. İZBAN istasyonu bağlantılı hatlarda yolcu yoğunluğu azaldığı için bu hatlardaki araçların anlık olarak bölgede ihtiyaç duyulan diğer hatlara yönlendirildiği bildirildi. Hareket noktalarına bilgilendirme, aksaklıkların tespiti ve çözümü için personel görevlendirildi.
206 açılmadı çünkü resmi olarak206 niye çalışmıyor? Eshot bu hatta hiç değer vermiyor.
Hat açık nasıl açılmadı? Sadece gece çalışıyor.206 açılmadı çünkü resmi olarak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.