Eskilere gittim ben ondan olabilir insanız sonuçta 818 i yoğunlaştırırlarHat açık nasıl açılmadı? Sadece gece çalışıyor.
Eskilere gittim ben ondan olabilir insanız sonuçta 818 i yoğunlaştırırlarHat açık nasıl açılmadı? Sadece gece çalışıyor.
818 var diye 206 çalışmaması saçmalık. Hat hepten yoğun olacak.Eskilere gittim ben ondan olabilir insanız sonuçta 818 i yoğunlaştırırlar
200 bugünden sonra kapanacak mı?
Hayır elbette200 bugünden sonra kapanacak mı?
eshot grev ayağına çaktırmadan yeni hat mı açmış oldu yani? ben yabancıyım da eshotun işleyişini bilmiyıorumHayır elbette
Geçici hatlar açmış oldular.eshot grev ayağına çaktırmadan yeni hat mı açmış oldu yani?
Bizde yabancıyız galiba biz de nasıl işliyor bilmiyoruzben yabancıyım da eshotun işleyişini bilmiyıorum
Yahu tam Gölet'te mangal yapalım dediğim güne tuttu yahu hay ben ağzımıatıldı mı bilmiyorum ama:
Ekli dosyayı görüntüle 78135
23 ve 24 ağustos arası 176 daha seyrek çalışacak
Sanada gecmis emre####(Rick Grimes) laneti ama mutasyona ugramis olarakYahu tam Gölet'te mangal yapalım dediğim güne tuttu yahu hay ben ağzımı
İçecek kavun yaparsın hazır festivali de varmışYahu tam Gölet'te mangal yapalım dediğim güne tuttu yahu hay ben ağzımı
+18 değilim abartmayınİçecek kavun yaparsın hazır festivali de varmış
eshot bu aralar çok güzergah değişikliği yapıyor ilk 866 sonra 814 şimdi 5
33'ün güzergah değişikliğinde kullandığı yoldan yeni hat açılmasını yazsak bir de mis? Ya da yeni hatta gerek yok 234 hattı oradan geçerek Ballıkuyu'ya gidip oradan 35 yolundan Gümrük'e giderek ring şekilde gidereshot bu aralar çok güzergah değişikliği yapıyor ilk 866 sonra 814 şimdi 5
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.