Yenilenmemiş conectolar artık maviye boyanır solarislere de mavi boyalı yaparlar artık ayrıca yenilenmemiş procity temsa falan varsa maviye boyanırESHOT boya ihalesi açmış sonuçlanırsa eğer bütün araçlar mavi-beyaz olacak artık hibe edilecek araçlar da dahil. İzmir ulaşımında yıllardır fotoğrafçılık ve araştırma yapan çok sevdiğim bir sayfanın sahibi paylaşmış.
Bence CNG sorun olur ben CNG'li otobüsten korkarım vallaCNG dolum istasyonu kurulması düşünülüyordur umarım elektrikli otobüsler sorun olabilir ya da hibrit araç ta alınabilir
İzmir topoğrafyası doğalgaza uygun değil.Bence CNG sorun olur ben CNG'li otobüsten korkarım valla
Bundan sonra yeni otobüslerimiz mavi renkli olacak. Çevreci ve elektrikli otobüslerimizin de yeşil olmasını planlıyoruz.
Alım yakın zamanda olur ama ben Conectoları hibe ederler mi onu bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 76998
35 CYT 38 Plakalı 2009 BMC Procity Soma Belediyesi'ne hibe ediliyor. Yavaştan başladı hibeler. Büyük ihtimalle maviye boyandı araç.
Conectolar yeni körüklü alımına kadar çalışabilir.Alım yakın zamanda olur ama ben Conectoları hibe ederler mi onu bekliyorum
Boyanan bir araç var midibüslerdenMaviy3 boyanan bir otobus ile ilgili tek kelime yok boyandigini sanmiyorum
Hocam kaynak ne paylasir misin lutfenESHOT boya ihalesi açmış sonuçlanırsa eğer bütün araçlar mavi-beyaz olacak artık hibe edilecek araçlar da dahil. İzmir ulaşımında yıllardır fotoğrafçılık ve araştırma yapan çok sevdiğim bir sayfanın sahibi paylaşmış.
Fotosu var mi?Boyanan bir araç var midibüslerden
Otokar mı?Boyanan bir araç var midibüslerden
2013 citibus veya dorukta olabilir onlarda midibus diye gecmiyor muOtokar mı?
Citibus Novociti Lifedan daha uzun Doruklar ile aynı klasmanda sitelerinde hala gözüküyor Citibus ön tasarımını makyajlamışlar diğer modeller gibi yani üretiliyorCitibus novocitiyle ayni klasman mi ve citibus hala uretiliyor mu
Mesajımda yazıyor zaten güvenilir bir isimHocam kaynak ne paylasir misin lutfen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.