Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazı tanıdığım insanlar Çamlık,Cennetçeşme,Uzundere,Karabağlar ve Gaziemire gitmek için genelde F.Altay üzerinden giden otobüsleri kullanıyor. 879 da bir nevi Poligon-Yeşilyurt arası yolcusu baya topluyor.
879 okullar açıkken 6 dakika da birdi bakalım pazartesi günü 6 dakika da bir olacak mı 517 879 un önüne geçtiği zaman az biraz yardımı oluyor.
Son seferleri binbir türlü taleple uzadı onu yapmazlar. :) Bende aynı şeyi düşündüm ama dolmuş esbaştan idare ediyor. Ayrıca 879 garip şekilde Semt garajından hep çakılı kalkıyor.
Geçen bende denk geldim 691 solo bomboştu 879 çakılı kalkmıştı.Şöförlerden duydyğum kadarıyla 879 un aktepe deki körüklüğe engel olan yer açılmış( şöförle konuşurken öğrendim bende) körüklü alındığı zaman 879 da körüklü görebilriz Solo olup körüklü hakeden 800 59 268 ve 879 502 599dur

Son seferleri binbir türlü taleple uzadı onu yapmazlar. :) Bende aynı şeyi düşündüm ama dolmuş esbaştan idare ediyor. Ayrıca 879 garip şekilde Semt garajından hep çakılı kalkıyor.
son seferlerine bakıyorum bazen ayakta yolcu olmuyor ama garajdan eve gidicek şöförler için iyi olmuş

Şimdi baktımda 879 6 dakika da bir olacak şekilde düzenlenmiş pazartesi günü için ilk seferi 05:50 de başlayacak.

Konu sahibi
kalkmıştı.Şöförlerden duydyğum kadarıyla 879 un aktepe deki körüklüğe engel olan yer açılmış( şöförle konuşurken öğrendim bende) körüklü alındığı zaman 879 da körüklü görebilriz
Güzel haber. Körüklü çalışırsa hat rahatlar en azından.

879 okullar açıkken 6 dakika da birdi bakalım pazartesi günü 6 dakika da bir olacak mı 517 879 un önüne geçtiği zaman az biraz yardımı oluyor.

Geçen bende denk geldim 691 solo bomboştu 879 çakılı kalkmıştı.Şöförlerden duydyğum kadarıyla 879 un aktepe deki körüklüğe engel olan yer açılmış( şöförle konuşurken öğrendim bende) körüklü alındığı zaman 879 da körüklü görebilriz Solo olup körüklü hakeden 800 59 268 ve 879 502 599dur
Diğer bahsettiğin hatlarda körüklüye engel çok yer var imkansız. Ancak denildiği gibi aktepede körüğe engel yer açıldıysa girmeli. Gediz ve İnciraltında ne kadar solo otobüs varsa 879da çalışıyor. :)

466 hattı okullar açılınca bayağı kalabalıklaşabilir, Gürçeşme'den Şirinyer'e gidecekler çok, bu yüzdrn mümkün mü bilmiyorum ama öğlen 1-2 seferine körüklü girebilir gibi, Gürçeşme'de körüklü engeline takılabilecek bir yer var mı

466 hattı okullar açılınca bayağı kalabalıklaşabilir, Gürçeşme'den Şirinyer'e gidecekler çok, bu yüzdrn mümkün mü bilmiyorum ama öğlen 1-2 seferine körüklü girebilir gibi, Gürçeşme'de körüklü engeline takılabilecek bir yer var mı
Bence yok çokta güzel geçer

Diğer bahsettiğin hatlarda körüklüye engel çok yer var imkansız. Ancak denildiği gibi aktepede körüğe engel yer açıldıysa girmeli. Gediz ve İnciraltında ne kadar solo otobüs varsa 879da çalışıyor. :)
879 Aktepe içine girmiyor ki ana caddeden devam ediyor, onun güzergahında engel yok.

Körüklüye engel olduğunu biliyorum orada o hatlar içinde körüklü otobüs gerekiyor demek istemiştim ama imkansız dediğiniz gibi

Geri
Üst Alt