Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İZBAN komple hizmetten kaldırabilir mi ?
Bu şekilde sorunlu çalışacağına kaldırılması daha hayırlı olur derim ama bir an önce M3 ve M4'ün yapılması gerek, bütün otobüs hatlarının metroya aktarma yapacak şekilde çalışması lazım. İzbanın amacı Aliağa, Menemen, Torbalı'ya hizmet olmalı merkeze hizmet çok sıkıntılı oluyor alternatif hatlar hemen açılmalı.

dün özellikle bir kalabalık vardı Yıldız Tilbe çok sevilen bir sanatçı izmir genelinde hatta tramvaya binerken bir teyzeyi biraz itmişim (o kalabalıkta itmeden geçmek imkansız) teyze döndü bana dediki sanki nereye gidiyorda acelesi var dedi döndüm dedimki teyze sen alsancağa ben menemene gidiyorum daha 2 saat yolum var dedim kadın döndü gitti birşey bile demeden
O kalablıkta normal ben f. Altayda oturuyorum 681 ile gidip gelicem selda bağcanın gelceği gün de çok kalablık olur.

Eshot keşke eski hatları kapatmasaydı hep hizmete devam etseydi o zamanlar ulaşım ne güzeldi şimdi aktarma diye ulaşımda çile çekiyoruz şimdi açsınlar desek artık çok zor. Alsancak'a tramvay yapılacağına otobüslerle devam edilebilirdi zaten böyle de trafik sıkıntısı oluyor.

Son düzenleme:
Eshot keşke eski hatları kapatmasaydı hep hizmete devam etseydi o zamanlar ulaşım ne güzeldi şimdi aktarma diye ulaşımda çile çekiyoruz şimdi açsınlar desek artık çok zor. Alsancak'a tramvay yapılacağına otobüslerle devam edilebilirdi zaten böyle de trafik sıkıntısı oluyor.
Eshot uzun hatların bazılarını geri açmalı izbana artık güven olmaz bugün aktarmayı kaldıran yarın komple izbanı kaldırır gerçi hızlı tren yapımı için belki ileride ray yenileme yüzünden kaldırılabilir bunuda hesaba katmak lazım aslında eshot inşallah o zamana kadar yeni otobüsler ve yeni hatlar açar

Eshot uzun hatların bazılarını geri açmalı izbana artık güven olmaz bugün aktarmayı kaldıran yarın komple izbanı kaldırır gerçi hızlı tren yapımı için belki ileride ray yenileme yüzünden kaldırılabilir bunuda hesaba katmak lazım aslında eshot inşallah o zamana kadar yeni otobüsler ve yeni hatlar açar
Mantıklı bir şekilde ilerlelerse eğer Eshot para basabilir. Aktarma olmicak ne yapacaklar 800 912 830 kesinlikle yolcu kaldıramıcak. Başkan şöyle de bir şey yapabilir ücretsiz aktarma kalkar yine 120 dakika olur aktarma süresi yaparlar mı yaparlar.

Buca metrosundan sonra büyük ihtimalle başlarlar gerekiyor de hem oraya bir metro
Peki artık belediyenin düşündüğüne göre Fuar İzmir'den sonra Gaziemir - Menderes metrosu M2'nin devamı olarak mı yapılacak ? Karabağlar metrosu sanırım daha düşünülmüyor.

510 bu saate bile ağzına kadar doluydu okullar ve universite açıldığı zaman çok çakılı sefer olucaktır. Ekonımiye gitmek istiyenler de 510 u kullandığınq birçok kez şahit oldum.
İzmir'in en ekspres hatlarından biri. Aslında Gaziemir - Şirinyer Aktarma Merkezi hattı çevre yolundan Tınaztepe kampüsüne girecek şekilde açılsa fena olmaz.

510 bu saate bile ağzına kadar doluydu okullar ve universite açıldığı zaman çok çakılı sefer olucaktır. Ekonımiye gitmek istiyenler de 510 u kullandığınq birçok kez şahit oldum.
Bazı tanıdığım insanlar Çamlık,Cennetçeşme,Uzundere,Karabağlar ve Gaziemire gitmek için genelde F.Altay üzerinden giden otobüsleri kullanıyor. 879 da bir nevi Poligon-Yeşilyurt arası yolcusu baya topluyor.

Konu sahibi
879 aslında üçkuyulardan gelirken esbaşa uğrayıp semt garajına gitmeli. Biraz parkur süresi uzar ama en azından optimuma gidecek olanlar otobüsle gider. Veya esbaşa uzayıp esbaştan giderken semt garajından geçecek şekilde kendi güzergahından gider.

879 aslında üçkuyulardan gelirken esbaşa uğrayıp semt garajına gitmeli. Biraz parkur süresi uzar ama en azından optimuma gidecek olanlar otobüsle gider. Veya esbaşa uzayıp esbaştan giderken semt garajından geçecek şekilde kendi güzergahından gider.
Son seferleri binbir türlü taleple uzadı onu yapmazlar. :) Bende aynı şeyi düşündüm ama dolmuş esbaştan idare ediyor. Ayrıca 879 garip şekilde Semt garajından hep çakılı kalkıyor.

Geri
Üst Alt