510 solo procity körüklü solaristi demi?510 1 körüklü 1 solo fahrettin altay meydan durağında doluydu solo biraz boştu 684 873 17 671 975 ( isuzu) vardı hepsi dolu kalktı.
510 solo procity körüklü solaristi demi?510 1 körüklü 1 solo fahrettin altay meydan durağında doluydu solo biraz boştu 684 873 17 671 975 ( isuzu) vardı hepsi dolu kalktı.
Balçova tarafına giden solo bmc körüklü mercedes. O sırada gaziemire giden körüklü solaristi.510 solo procity körüklü solaristi demi?
Araçlar tramwayın yoluna girmiştir kesin. Tramway yolunun hemen sağına duba koyup tramway yoluna girmesi engellenmesi lazım araçların. Bazen keşke açılmasaydı diyorum29 Ağustos 23.20 civarı metroya baya binen oldu ama boştu tren
585te baya boştu
Alsancak Gara nasıl 51 dakikada gidildi anlamadım ama
Tramvay sıkıntı değil araçlar sıkıntı yapıyor benceAraçlar tramwayın yoluna girmiştir kesin. Tramway yolunun hemen sağına duba koyup tramway yoluna girmesi engellenmesi lazım araçların. Bazen keşke açılmasaydı diyorum
Tramvay yoluna çit koyulsun hiç kimse geçemez yaya bileTramvay sıkıntı değil araçlar sıkıntı yapıyor bence
Trafik rahatlaması için yapıldı sözde ama daha da kötü yapıyor insanları toplu taşımaya yönlendirilmesi lazım.Tramvay yoluna çit koyulsun hiç kimse geçemez yaya bile
22.39da Kültürpark istasyonuna geldiğimde Halkapınar - 3Dk yazıyordu ama tramvay 13 dk da geldi bindik ve hocazade camii durağına gelmemiz bile 23.05 i buldu sonra tramvay bayağı bir doldu ve ilerlememeye başladı en son 23.30 da inip normalde 23.20de kalkması gereken 912 ye 23.35 de bindim29 Ağustos 23.20 civarı metroya baya binen oldu ama boştu tren
585te baya boştu
Alsancak Gara nasıl 51 dakikada gidildi anlamadım ama
birde kültürpark otoparkı kapalı olduğu için insanlar yollara park etmişti zaten instagramda paylaşılanları görmüşsünüzdür kahramanlar otoparkı felç olmuşfuar günleri fuarın yakınlarına sivil araçları yasaklıcaklar herkes toplu ulaşım ile gelicek trafik olmıcağı için rahat rahat sefer yapar araçlar
dün özellikle bir kalabalık vardı Yıldız Tilbe çok sevilen bir sanatçı izmir genelinde hatta tramvaya binerken bir teyzeyi biraz itmişim (o kalabalıkta itmeden geçmek imkansız) teyze döndü bana dediki sanki nereye gidiyorda acelesi var dedi döndüm dedimki teyze sen alsancağa ben menemene gidiyorum daha 2 saat yolum var dedim kadın döndü gitti birşey bile demedenAkşam bende gidiceğim arkdaşım için gözlemlerimi buraya yazacağım diğer günlerde de gidicem hepsini tek tek yazar konuşuruz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.