Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
969 u ağzına kadar dolu gördüm akşam saatlerinde temsaydı ama olsun mesaj attığım saatte ise 671 yine f. Altaydan dolu kalkıyor. Ekleme olarak 879 bildiğiniz gibi her zaman çakılı kalkıyor.

Son düzenleme:
IMG_1299.jpeg
IMG_1298.jpeg

22.46 da Kültürparka boş bir şekilde yaklaşan Halkapınar yönündeki tramvayın daha 1 durak bile gidemedenki hali…

Kültürparktan T2+912+800 yaptım
1 saat 59 dk sürdü eve gitmemle birlikte 2 saat 10 dk yı buldu maalesef ve tramvayı 10 dk bekledim (1 dk yazıyordu) Kültürpark-Alsancak Gar arasını tam 51 dakikada gitmiş oldum gerçekten bir FACİAYDI.

Sanırım fuardan dolayı bugün 19-681 ve 523 son seferlerine kadar çakılıydı. Metro da azımsanmayacak doluluk vardı. Tramvay söylenildiği gibi dehşet verici kalabalıkmış.

29 Ağustos 23.20 civarı metroya baya binen oldu ama boştu tren
585te baya boştu
Alsancak Gara nasıl 51 dakikada gidildi anlamadım ama

585te baya boştu
Araçlar tramwayın yoluna girmiştir kesin. Tramway yolunun hemen sağına duba koyup tramway yoluna girmesi engellenmesi lazım araçların. Bazen keşke açılmasaydı diyorum

585te baya boştu
22.39da Kültürpark istasyonuna geldiğimde Halkapınar - 3Dk yazıyordu ama tramvay 13 dk da geldi bindik ve hocazade camii durağına gelmemiz bile 23.05 i buldu sonra tramvay bayağı bir doldu ve ilerlememeye başladı en son 23.30 da inip normalde 23.20de kalkması gereken 912 ye 23.35 de bindim

ve şöyleki kaldırımda yürüyecek yer kalmadığı için yayalarda tramvay yolundan yürüyordu.
Alsancaktan Lozana 25dk da yürüdüm ama tramvayla 50dk da yani tam 2 katı sürede geldim.

fuar günleri fuarın yakınlarına sivil araçları yasaklıcaklar herkes toplu ulaşım ile gelicek trafik olmıcağı için rahat rahat sefer yapar araçlar
birde kültürpark otoparkı kapalı olduğu için insanlar yollara park etmişti zaten instagramda paylaşılanları görmüşsünüzdür kahramanlar otoparkı felç olmuş

Akşam bende gidiceğim arkdaşım için gözlemlerimi buraya yazacağım diğer günlerde de gidicem hepsini tek tek yazar konuşuruz

Akşam bende gidiceğim arkdaşım için gözlemlerimi buraya yazacağım diğer günlerde de gidicem hepsini tek tek yazar konuşuruz
dün özellikle bir kalabalık vardı Yıldız Tilbe çok sevilen bir sanatçı izmir genelinde hatta tramvaya binerken bir teyzeyi biraz itmişim (o kalabalıkta itmeden geçmek imkansız) teyze döndü bana dediki sanki nereye gidiyorda acelesi var dedi döndüm dedimki teyze sen alsancağa ben menemene gidiyorum daha 2 saat yolum var dedim kadın döndü gitti birşey bile demeden

Geri
Üst Alt