Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
502 şehir hastanesine uzayınca yoğunluk 2x daha arttı mı?
Biraz daha doluydu öğlen sabah yukarı çıkan, akşam da aşağıya inen yolculara bakmam lazım hattı bir de sabah 9dk, akşam 15dkda bir yapmışlar grev dışında hiçbir zaman öyle görmedim hastaneye uzatıp da sefer sıklığını düşürme saçmalığını bir tek ESHOT yapar zaten sabah 1dk veya 3dk arayla seferi bile vardı

513 nolu hata yeni mercedes conecto vermişler geçen denk geldim. Hem daha az yoğun hem de güzel araç

513 nolu hata yeni mercedes conecto vermişler geçen denk geldim. Hem daha az yoğun hem de güzel araç
Sabah saat 8.45 gibi Osman Kibar'dan 20'ye bindim, araç çakılıydı, neyse ki 3 durak sonra İzmirspor'da araç boşaldı,onda da yeni Conecto vermişlerdi

534 halkapınar şehir hastanesi yolcu yoğunluğu nasıl bu hattın çalışma amacı nedir kimse bunu hattı beklemez ki bornovaya gider 533 yaparım

534 halkapınar şehir hastanesi yolcu yoğunluğu nasıl bu hattın çalışma amacı nedir kimse bunu hattı beklemez ki bornovaya gider 533 yaparım
537 için de sanırsak insanlar Girne'ye 135+532 yapıyor

534 ile 537 aynı kravatın laciverdi

Hayır 534 baya kullanılıyor sadece İzban ve metro istasyonlarında anons yapılsa ve reklam yapılsa daha da kullanılır

537 için de sanırsak insanlar Girne'ye 135+532 yapıyor

534 ile 537 aynı kravatın laciverdi
537 aslında bu sefer aralığıyla kalsa çok iyi olur çünkü önceden yamanlardan gümüşpalaya veya yamanlardan emek mahallesine gidemiyordun tek otobüsle kısacası o bölgedeki mahalleleri birbirine bağlayan bir hat oldu ayrıca doğançay mezarlığınada gittiği için gümüşpala ve emek mahallesinde yoktu doğançay mezarlığına giden bir hat

Aslında güzel ekspres bir hat ama reklam yapılıp bu hat daha çok tanıtılmalı ve sefer sıklığı artırılmalı.

• Beğen
Tepkiler: Kav
510 1 körüklü 1 solo fahrettin altay meydan durağında doluydu solo biraz boştu 684 873 17 671 975 ( isuzu) vardı hepsi dolu kalktı.

Geri
Üst Alt